Böngészés a következőben: Családtervezés és gyermekvállalás

Családtervezés és gyermekvállalás Szerelem és fogamzásgátlás
0

Legyen, vagy ne legyen? Évezredekig a teherbe esést elkerülni volt problémás, a modern fogamzásgátlás korában már inkább összehozni nehéz a babát. A régi korok bizarr és egészségre veszélyes módszerei helyett tucatnyi szer és eszköz közül lehet választani. A bőség zavara és rossz döntések helyett érdemes szakemberhez fordulni.

Családtervezés és gyermekvállalás Mítoszok a teherbeesésről
0

Számos mítosz látott napvilágot a teherbeeséshez leginkább ideális szexuális pózokról és olyan természetes módszerekről, amelyek a termékenységet hivatottak növelni. Íme, egy kis ízelítő a gyereknemzéshez kapcsolódó – többé-kevésbé tudományos tényeken alapuló – tévhitekről, persze a teljesség igénye nélkül…

Családtervezés és gyermekvállalás
0

Napjainkban a hormonális fogamzásgátlás a leghatékonyabb módszer a nem kívánt terhesség megelőzésére. Alkalmazása azonban – a szervezetre gyakorolt előnyös hatásai mellett - számos kellemetlen mellékhatással és lehetséges szövődményekkel is járhat. A hormonális fogamzásgátlók közül a tabletta a legelterjedtebb, azonban több más módszer is hasonló elven működik.

Családtervezés és gyermekvállalás
0

A méhpempő tiszta állapotban (nem kapszulázva, nem szárítva), nemcsak meddő pároknál járulhat hozzá jelentősen az egészséges fogamzáshoz. A méhpempő több mint 100 vitaminból, ásványi anyagból, nyomelemből, fehérjékből és bioaktív anyagokból tevődik össze. A méhpempőt az anyatermészet hozza létre, most már 65 millió éve, amióta méhek léteznek a Földön.

1 2 3 9