Nyereményjátékok

Nyereményjátékok
0

A családi fotók különleges kincsek, hiszen vizuális formában őrzik meg szeretteink és saját magunk legkedvesebb emlékeit – legyen az egy fontos esemény, vagy egyszerűen csak egy elkapott pillanat. Ennek jegyében fotójátékot hirdetünk Facebook oldalunkon: oszd meg velünk kedvenc családi fényképedet, majd kérd meg barátaidat és ismerőseidet, hogy lájkolják, illetve szóljanak hozzá a beküldött képhez. Ha a sorsolás alkalmával a szerencse neked kedvez, akkor tiéd lehet egy családi fotózás!

Nyereményjátékok
0

A farsang a gyerekek számára minden évben igazi élmény, hiszen a jelmezbálokon, óvodai és iskolai ünnepségeken mindenkinek alkalma nyílik egy kicsit valaki (vagy valami) másnak a bőrébe bújni. Ha szeretnél meseszép jelmezeket nyerni csemetédnek, akkor nincs más dolgod, mint nevezni fotójátékunkban és megkérni barátaidat, ismerőseidet, hogy szavazzanak. Váltsd valóra gyermeked álmát!

Nyereményjátékok
0

Sokan fordultatok hozzánk különféle kérésekkel és több levelet is kaptunk a szerkesztőségbe, amelyben arra kértetek bennünket, hogy változtassunk “A hónap kisbabája” és “A hónap kismamája” elnevezésű nyereményjátékaink szabályzatán. Ezeket a kívánságokat figyelembe véve alkottuk meg az új szabályzatokat, amelyek 2012. október 01-től lépnek érvénybe.

Nyereményjátékok
0

Meseírót keresünk! Van gyermekednek kedvenc meséje, amit te találtál ki, vagy esetleg ő költött egyet? Küldd el nekünk! Bátran írj bármiről – a téma kötetlen, korhatár sincs. A beküldött pályázatokat megjelentetjük “Mesék gyerekeknek” rovatunkban, majd FB oldalunkon szavazni is lehet rájuk. A résztvevők között egy értékes, játékokból álló ajándékcsomagot sorolunk ki!