Receptek gyerekeknek

Receptek gyerekeknek
0

A házi készítésű fagylaltnak nem csak különleges íze van, hanem az ellenőrzött alapanyagoknak köszönhetően egészséges is. A nyári szezonban szinte bármilyen gyümölcsből elkészítheted, de mi most egy őszibarack-málna kombinációt ajánlunk a figyelmedbe.

Receptek gyerekeknek
0

A különféle rajzfilmek hősei igen kedveltek a kicsik körébe, ezért akár egy finom málnás desszert inspirációjaként is szolgálhatnak. Varázsolj egy kis nyári hangulatot gyermeked tányérjába Partik, a tengeri csillag segítségével. A siker és a vidámság garantált!

Receptek gyerekeknek
0

A kisfiúk köztudottan rajonganak az autókért és a motorokért, ezért ha valami különlegeset szeretnél készíteni, akkor érdemes ezeket a motívumokat is belecsempészni a fogásokba. A pizza sokoldalú, finom és tápláló étel, amelyet akár egy 12 hengeres autó formájában is tálalhatsz – gyermeked legnagyobb örömére.

Receptek gyerekeknek
0

A születésnap minden gyermek életében különleges nap. Tedd még emlékezetesebbé ezt az alkalmat egy gigantikus grillapartival, és készíts az ünneplő család és barátok számára finom, mutatós csemegéket.

Receptek gyerekeknek
0

Valami vidám, de ugyanakkor egészséges ételt szeretnél készíteni gyermekednek? A csirkés-brokkolis tészta gyorsan elkészül, szokatlan ízkombinációjával pedig a kis ínyenceket is leveszi a lábáról.

1 2 3 5