Csináld magad

Csináld magad! (DIY) Lakásdekorációs ötletek kreatív, egyediséget kedvelő anyukáknak.

Csináld magad
0

Nyakunkon a nyár és a vakáció. Mi lehet annál hálásabb fotótéma, mint amikor a gyerekek felszabadultan szórakoznak a vízparton? Ha együtt a család és végre nyaralunk, érdemes elővenni a fényképezőgépet is, hogy megörökítsük a felhőtlen pillanatokat. A MosolyMűhely egyszerű tanácsait megfogadva, biztosan sikerül emlékezetes képeket készítenetek.

Csináld magad
0

Minden családban készült már egy sor olyan fotó, ami bár emléknek nem rossz, de valahogy mégsem az igazi. Nem az a fajta, amit bekeretezve kitennénk a falra, vagy szívesen betennénk a fotóalbumunkba. Az itt következő nyolc tanáccsal és ötletekkel, a Mosolyműhely közreműködésével szeretnénk segíteni azoknak, akik gyerekeikről emlékezetes képek készítésére vágynak.

Csináld magad
0

Ez a lenyűgöző szemmaszk pont azt sugallja, amit viselője a tudatni akar: elegáns, ugyanakkor titokzatos, nőies, rendkívül egyedi és modern. Kell ennél több? Bárhol viselhető, garantáltan sikert arat. Az sem elhanyagolható, hogy 200 Ft-ból, nagyjából 10 perc alatt elkészíthető.

Csináld magad
0

Tudtad, hogy hógömböt saját kezűleg is könnyedén lehet készíteni, ráadásul így nem csupán egy újabb porfogó kerül a fa alá, hiszen belecsempészheted az ajándékozott ízlését, és persze a sajátodat is.

Csináld magad
0

Neked is van olyan díszed, amit már meguntál, esetleg sose tetszett de sajnálod kidobni? Ezeket a karácsonyfadíszeket is fel lehet újítani, és néhány ötletes fortéllyal szebbek lesznek, mint valaha.

Csináld magad
0

Ezek a hangulatos hópelyhek egyszerű fapálcikákból készülnek és nem csak a karácsonyfán mutatnak jól, hanem díszíthetik az ajtókat, ablakokat és ajándéknak is csodálatosak. Készíts te is gombokkal és gyöngyökkel díszített hópehely dekorációt a mintamokus.com segítségével!