Utazási tanácsok terhesség alatt

 In Terhesség és babavárás

Utazási tanácsok terhesség alatt

Az, hogy babát vársz, nem jelenti azt, hogy nem hagyhatod el a házat vagy a környéket. Csak egy terv kell az utazás előtt. Az utazások általában elfogadhatónak tekinthetők a terhesség nyolcadik hónapjáig. Biztosan kell tudnod, mi történik majd és milyen hosszú lesz az út, mielőtt elindulnál.

Repülővel utazni terhesség alatt

Amikor repülővel utazol, meg kell győződnöd, hogy a helyed elég közel van a fürdőszobához.

Próbálj az első osztályra jegyet venni. Ha egy zsúfolt térben kapsz helyet, és nem lesz lehetőséged a mosdóba kimenni, az utazás kesz kín lesz, különösen akkor, ha a repülőút hosszú.

Ha terhesség alatt tapasztaltál reggeli rosszullétet, legyen nálad egy tápláló snack, vagy kérdezze meg előre, mikor kézbesítik az ételt.

Megpróbálhatsz olyan járatot keresni, amelyről átszállás lesz. Ez nem kívánatos, de mivel babát vársz, kell gondolnod arra, hogy milyen nagy szükség van a mozgásra. Egy átszállás lehetővé teszi, hogy elhagyd a gépet, egy kis szünetet tarts, elmenj a mosdóba és megmozgasd izmaidat.

Autóval utazni a terhesség alatt

Ha azt tervezed, hogy autóval utazol, ne csak te vezess.

Győződj meg róla, hogy gyakran meg tudtok állni, és nem leszel rosszul az autóban.

Ha hosszú útra indulsz, foglalj le egy szobát egy szállodában, hogy tudj pihenni. Autóban utazáskor hányingered lehet.

Vezess te, mert a legtöbb terhes nő jobban érzi magát vezetés közben, és csak mint utas van rosszul. Iktass be gyakori szüneteket, ilyenkor jólesik kinyújtani a kezeket és lábakat.

Csomagolj ételt és italt, hogy minden legyen friss és bármikor elérhető. Az éttermek nagyok, de korlátozott számban lehet találni, és nem mindig lehet tetszésedre.

Utazás előtt mindent részletesen meg kell tervezni!

Terhesség alatt kettős ellenőrzést igényel minden. Soha nem tudhatod, mi történhet a terhesség során, ezért az óvatosság mindig a legbiztonságosabb módja annak, hogy megvédd magad és a gyermeket.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search