Böngészés a következőben: Táplálkozás és diéta

Táplálkozás és diéta BabyEatingCrop
0

A téli hónapokban különösen fontos, hogy ne csak tápláló, de vitaminban gazdag táplálékkal lássuk el a babákat. A boltinál a házilag készített bébiétel olcsóbb, a hozzávalók pedig számos vitamint és ásványi anyagot biztosítanak.

Táplálkozás és diéta diet
0

Fogyni szeretnél? Sokaktól hallottad, hogy milyen hatékony, és könnyen betartható a 90 napos, ún. szétválasztó diéta? Mielőtt belevágnál, szerencsésebb lenne, ha egy dietetikussal vagy személyi edzővel megbeszélnéd a számodra, az adott élethelyzetedhez legmegfelelőbb étrendet a hozzá illő mozgásformával együtt. Mi mindenesetre óvatosságot ajánlunk!

Táplálkozás és diéta
0

A nagyböjt időtartama  40 nap.  A keresztények körében elterjedt szokás a húsvétot megelőző megtisztulási időszak. Egy húsvét előtti, könnyed, tavaszi böjtöt a nem vallásosak is tarthatnak: segíti a vitaminraktárak feltöltését és a méregtelenítést, salaktalanítást.

Táplálkozás és diéta
0

A kiegyensúlyozott táplálkozás és egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy nem csak az elfogyasztott ételek minőségére és mennyiségére figyelünk oda, hanem a folyadékokra is. Mit tehetsz annak érdekében, hogy gyermeked ne csak szénsavas és cukrozott üdítőitalokat fogyasszon?

Táplálkozás és diéta
0

Ha eddig nem is fordítottál kiemelt figyelmet a kiegyensúlyozott táplálkozásra és életmódra, a terhesség időszakában bizonyára változtatni fogsz eddigi szokásaidon. A várandósság hatalmas felelősséggel jár, ezért ebben az időszakban mindenképpen biztosítani kell a megfelelő mennyiségű vitamin- és ásványi anyag bevitelt – ezek nem csak az immunrendszeredet támogatják, hanem hozzájárulnak a magzat egészséges fejlődéséhez is!

Táplálkozás és diéta
0

A kerti grillezés, a családi bográcsozás vagy a közös fagylaltozás igen népszerű időtöltés a nyári időszakban, azonban a jókedv és szórakozás mellett a biztonságra is célszerű kiemelt figyelmet fordítani. A meleg hónapok alatt az élelmiszerek kiválasztása, előkészítése és tárolása elővigyázatosságot igényel, hiszen a magas hőmérséklet kedvez a baktériumok megtelepedésének és szaporodásának.

1 2 3 11