A vetélés utáni teherbeesésről

 In Terhesség és szülés - kérdések

A vetélés utáni teherbeesésről

Ha vetélés után újra teherbe estem lehetséges, hogy megint elvetélek?

Kérdés:

Sziasztok! Volt egy vetélésem 10 hónapja és most újra teherbe estem. Előfordulhat, hogy elvetélek?
rigacs sarolta

Válaszok:

igen lehetséges de nem törvényszerű. barátnőmben elhalt egy baba.de most újra anyuka. 4 hónap után újra teherbe esett és hamarosan szül. szóval ne aggódj.
Válaszoló: Eri25

Szia! Én 6-7 hetesen vesztettem el, rá 4 hónappal teherbe estem és bár veszélyeztetett terhesként tartottak számon semmi baj nem volt. Sőt az orvos szerint a vetélés utáni kitisztítás után jobb esélyekkel indult ő mint előtte a másik.
Most itt vigyorog 5 hónaposan 2 foggal. Ne izgulj semmin és arra gondolj miért lenne most baj? Élvezd a terhességet mert szuper. Egyél igyál nekem a sok sétát javasolták semmi megerőltetés.
Kitartás és sok szerencsét, Ja és ne olvass sok mindent ebben a témában a neten mert el fogsz szomorodni.

Válaszoló: Szilvi

Szia! Csak a saját tapasztalatomat tudom én is neked leírni.Tavaly áprilisban 12 hetes terhesen elvetéltem,majd júniusban újra teherbe estem,most pedig itt ül az ölemben az immár 1 éves kisfiam. Gratulálok a babához, jó egészséget nektek!

Válaszoló: Saci,

Én egymás utáni 2. vetélést követően azonnal terhes lettem megint. Jó sok gyógyszert szedek azóta is, de már a 26. héten tartunk!

Válaszoló: anonim

Szia. Én csak az én tapasztalatomat osztom meg veled… Én is elvetéltem 5 hetesen és rá fél évre ismét terhes lettem ,és most itt van velem a 4 hónapos kisfiam, úgyhogy látod, mindenre van még esély. Annyi igaz, hogy nem volt problémamentes mert háromszor voltam visszatartáson,de azért sikerült:):) és nem is lett kicsi 4 kiló 15 deka :):) Gratulálok a babához, és csak pozitívan!!!

Válaszoló: Anett

Figyelem! A válaszok tájékoztató jellegűek. A CsaládiVilág.hu nem vállal semmilyen felelősséget a válaszok tartalmáért, a megfelelő szakemberrel történő személyes konzultációt nem helyettesíti.

Kérdezz Te is a szakértőktől vagy a CsaládiVilág.hu látogatóktól >> 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

menstruáció terhesség alattmenstruáció terhesség alatt