Vásárolj okosan gyerekruhát!

 In A gyermekek fejlődése, nevelése

A gyerekruhák trendisége, színe és mintája csak másodlagos szempont lehet egy gyerekruha választásnál. Hiszen a praktikusság kell, hogy először megforduljon a fejünkben. Azokat a ruhákat fogja szívesen viselni gyermekünk, amelyekben kényelmesen érzi magát, mozgásában nem korlátozza.

Sokszor sajnos még veszélyes ruhadarabok is előfordulnak a boltok polcain. Gondoljunk csak a kapucnis felsőbe behúzott zsinórra, mely fulladásveszélyt okozhat.

Nos, ha ránézésre jó a méret és kényelmesnek tűnik a kiválasztott darab, akkor talán rátéved a szemünk a ruha címkéjére- azon belül is az anyagösszetételre. A pamutból készült darabokban nem izzadnak annyira a gyerekek, mint a műszálasokba, így célszerű az előbbit választani.

Rutinos anyukák, a jól bevált márkák közül válogatnak, mivel tudják, megéri egy kicsivel többet rááldozni a ruhára, hiszen többszörösen megtérül a befektetés. Itthon, a sokunk által méltán kedvelt angol divatmárkák, mint pl. a Next, Marks&Spencer, valóban jó választás lehetnek gyermekünk ruhatárának feltöltésében: ugyanis ezek a gyerekruhák minőségi és strapabíró anyagokból készülnek, ezért többszöri mosás után is tartják a színüket, formájukat. Nem beszélve a szemet gyönyörködtető kínálatról! A “cukiruha vásárlási kényszerünket” igazán kiélhetjük az angol gyerekruhák között 🙂

De hol tudjuk beszerezni és milyen áron a gyerekruhákat? Mert valljuk be a piszkos anyagiak, még a gyermekünkre szánt keretbe is beleszólnak. Ha nem sajnáljuk az időnket (és hajlandóak vagyunk csillagászati összeget otthagyni) boltok tucatjait járhatjuk végig, mire rábukkanunk egy nem tömegcikknek számító darabra, vagy tudatosan már a márkaboltokban kezdjük a vásárlást. Persze megvárhatjuk a nagyobb leárazásokat- ekkor jobbnál jobb darabokat szerezhetünk be gyermekünknek. Bár arra kis esély van, hogy pont akkorra legyen időzítve, mire fel kell tankolni a gyerekruhákból.

Akkor hogyan lehet csemeténk jólöltözött, ráadásul megfizethető áron? Nemcsak az utcákat járva bukkanhatunk ruhaboltokra, hanem a neten is böngészhetünk a Ruha-sziget webáruházban, ahol sokunk kedvenc angol márkái (Next, George, Monsoon, Debenhams, Mothercare…) sorakoznak a polcokon. Nem csak új, de használt baba- és gyerekruhák széles kínálata vár minket – logikusan kategorizálva, ezzel is időt spórolva nekünk. Hiszen melyikünk nem a modern rohanó nő mindennapjait éli? Ráadásul nem kell gyerekünket végig rángatni a bevásárlókörutakon- valószínű hálás is lesz ezért “szemünk fénye”.

És igen, nemcsak vadiúj cuccokba lehet járatni gyermekünket! Köszönhetően a felgyorsult angol vásárlási szokásoknak az angol használtruha követi leghamarabb a legutolsó divatot, tehát megéri csemegézni a használtruha szekcióból is! A vásárlás öröméről pedig nem kell lemondanunk, hiszen ebben a vásárlóbarát webáruházban a termékfotók mellett részletes információs adatlap tájékoztat a kiszemelt ruháról, és ügyfélszolgálatuk ezen felül mindenben segít nekünk. Lepd meg csemetédet Ruha-sziget ruhájával- garantált, hogy lenyűgözi majd az egész családot!

 

weblap
Ruha-sziget webáruház
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search