Tökéletes ajándékok újszülötteknek

 In Ünnepek és szokások

ajándék újszülötteknekBármit is választasz, klasszikus babaruhákat, baba ágyneműt, emléktárgyat vagy valami kreatívabbat, a baba nagyon értékelni fogja még akkor is ha egyelőre nem tud köszönőlevelet küldeni számodra.

Olvassunk a csillagokban. Melyik csillagjegy született a baba?
Be kell vallanunk, bár sokszor nem hiszünk az asztrológiában, van amikor elolvassuk a jóslatokat. Sok szülő is ezt teszi, tehát egy nagyon kreatív ajándék egy asztrológusi látogatás lehetne, ahol a szakértő leírja a gyermek személyiségét. Egy ilyen babahoroszkóp profil megakotása, ami a csillagjegyéből és a születési időpontjából tevődik össze, rendkívül emlékezetes ajándék lesz a gyermek albumjában.

Utazási készlet

Segíthtesz egy bébinek, hogy stílusosan utazzon, ha egy utazó készletet ajándékozol neki. Ez a készlet tartalmazhat egy autóba való széket, napernyőt, autóba való játékokat valamint egy gyerekeknek való napszemüveget is akár. Legtöbb szülő már megvásárolta az autósülést, hogy hazahozhassa a bébit a szülés után. A legjobb az lenne, ha egy kicsivel nagyobb gyermeknek való széket vásárolnál (legalább egy 9 kg-os gyermek reszére). A szülők nagyon értekelni fogják a játékokat, ugyanis az leköti a gyermek figyelmét, ők pedig figyelhetik az utat, a napernyő és a szemüveg pedig védi a gyermek erzékeny szemét a naptól.

Hinta babáknak
Úgy a szülők, mint az újszülött örülni fog egy hintának. A gyermek játszhat anélkül, hogy gondot okozna a szülőknek, ők pedig végezhetik a házban a dolgukat nyugodtan, mert a gyermek biztonságban van. A hinta puha anyagból készüljön, ami egy műanyag vagy fém vázra van erősítve, és biztonsági övekkel is el van látva. Egyes modellek elemmel működnek, hogy állandó hintázást biztosítsanak.

Szoptatós párna
Ez hasznos lesz a gyereknek is, amikor ülni tanul és az anyukának is amikor szoptat, hogy a babát kényelmesen, a mell magasságában tarthassa. Egy élénk színű huzatos párna a bébit is jobb hangulatra bírja.

Nyugtató ajándékok a gyereknek éjszakára

Miért sírnak az újszülöttek éjszaka? Nem tudunk erre válaszolni, de ajánlhatunk egy sor megoldást, hogyan tegyük elviselhetőbbé ezeket a hosszú éjszakákat. Ezek közül megemlíthetjük a éjjeli lámpát vagy a bölcsődalokat tartalmazó cd-t.

Takarékszámla
Itt nem tévedhetsz. Ha befektetsz egy takarékalapba vagy nyitsz egy takarékszámlát, esetleg részvényeket vásarolsz a baba számára, biztos lehetsz abban, hogy a gyermeknek lesz pénze amikor felnő. Ha lehetőséged van rá, tedd be a pénzt évente vagy egy évben kétszer, hidd el a szülők hálásak lesznek neked ezért az ajándékért.

A kedvenc meséskönyv és egy személyes levél
Ajándékozd neki a kedvenc meseskönyvedet és csempéssz a lapjai közé egy személyes levelet is a bébinek. Írd meg neki mennyire szereted a könyvet, mit jelent számodra és alig várod, hogy ketten olvassátok. Ugyankkor, összeírhatsz néhany szép gondolatot és jókívánságot a gyermeknek. Tegyél bele egy képet is ahol együtt vagy vele és egy újságkivágást arról a napról amikor született. Ez bizonyára egy nagyszerű kapcsolat első lépése lesz.

Gyerek-könyvtár
Nem létezik attől szebb ajándék egy újszülöttnek, mint egy polc tele klasszikus meséskönyvekkel. Ahogyan a gyermek növekszik és hallgatja ezeket a meséket, megszereti a szavakat és az irodalmat. Tegyél be a színes és új könyvek közé régebbieket. Szeretni fogja a régi könyvek illatát.

Játszószőnyeg

A gyermek játszótere sokkal varázslatosabb lesz, ha tartalmaz egy játszószőnyeget is, ami valójában egy kicsi matrac ami fölé játékok vannak felfüggesztve egy puha rúdra. Színes tükrök, zajongó játékok, különböző nagyságú és formájú tárgyak amelyek a gyermek felett hintáznak, mind-mind serkentik annak a látását és fizikai képességeit. Ugyanakkor, ezek hordhatóak is, hiszen könnyűek.

Babajátékok
Be kell vallanunk, a gyermekek szeretik a játékokat. A színes és a fehér-fekete játékok serkentik a gyermek fejlődését és látását. A puha játékokat szájába is vehetti. Az egyik legjobb játék például egy kedves kis figura, egy barátságos játszótars a baba számára, ami több színben található, puha karjai és színes lábai vannak és furcsa hangokat ad ki.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search