Mit tegyek, ha nem esek teherbe?

 In Családtervezés és gyermekvállalás

Mit tegyek, ha nem esek teherbe?

Ma már léteznek olyan Interneten is elérhető eszközök, melyek segítségül hívhatók a természetes úton történő fogamzás esélyének maximumra növeléséhez. A közelmúltban elindult TervezettBaba.hu oldal, Magyarországon egyedülálló módon, egyéni testi adatok alapján számolja ki és jelzi előre a fogamzóképes napokat, így időzített együttlétekkel a teherbeesés valószínűsége a maximumra növelhető. A rendszer abban különleges, hogy képes megtanulni a használója testének egyéni jellemzőit és ezek ismeretében ad nagypontosságú, személyre szabott előrejelzést a legtermékenyebb napok időpontjára.

A teherbeesés körüli nehézségek napjainkban egyre több embert érintenek. A Központi Statisztikai Hivatal felmérése szerint hazánkban több mint 150 ezer pár próbálkozik hiába, és ez a szám sajnos évről évre növekszik. Az okok sokrétűek, részben az modern életünkre jellemző fokozott stressz és a káros környezeti hatások a felelősek, de az egyre későbbre tolódó gyermekvállalás is az okok között szerepel.

A meddőség lappangó probléma, azaz az érintett párok nagy része nem is kér orvosi segítséget, részint az információhiány, részint a szégyenérzet miatt. Az orvoshoz forduló párok jelentős hányadánál pedig nem mutatható ki szervi elváltozás, tehát a probléma forrása ezekben az esetekben nagy valószínűséggel lelki eredetű. A meddőségi probléma orvosi úton történő megoldásáról sokaknak hosszadalmas és olykor fájdalmas kezelések jutnak eszébe, amelyet végül nem vesznek igénybe a beavatkozástól való félelem, anyagi vagy vallási okok miatt.

Ezért jelent új lehetőséget a TervezettBaba.hu rendszere, amely Interneten keresztül, személyes orvosi vizsgálaton való megjelenés nélkül, a használó által megadott adatok alapján képes hatékony segítséget nyújtani.

 


Bővebb információ: www.tervezettbaba.hu

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search