A kisbaba első születésnapja: ötletek játékokhoz

 In Ünnepek és szokások

születésnapi ajándékJó ötlet lehet beleépíteni egy plusz tevékenységet a születésnapi mulatságba, de ne ess túlzásokba! Nagyot hibázol, ha azt várod el egy egyéves kisbabától, hogy több megszerkesztett tevékenységet is értékeljen.

Ami azt illeti, az egyéves gyerekek többsége nagyobb örömöt talál az események elpusztításában, mint azok részvételében.

Vondd be őt is: nyomtass ki színezni való rajzfilmfigurás képeket (letöltheted az internetről) A4-es lapokra, és szállítsd ki a kis vendégeknek. Helyezz színesceruzákat az asztalra, és engedd meg a gyerekeknek, hogy ők maguk színezzék ki őket. Akár a te kisbabád is mázgálhat valamit a képre.

Gondolj elsősorban a biztonságra: léggömbök. A babák imádják őket, de több szakértő a lufik mellőzését javasolja, egészen a gyermek hatéves koráig. Abban az esetben, ha egy lufi szétpukkan, annak maradványai komoly fulladásveszélyt jelenthetnek.

Ha mégis szeretnéd használni őket, vásárolj héliumos lufikat, és vágd le a szalagot róluk, így elérhetetlen lesz még a csoport legkiválóbb ugrójának is. Óvatosan bánajtok a lufikkal a születésnapi party után is.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search