Rendezd át a lakást a család ízlése szerint!

0

lakberendezés nappaliLegyen szó a konyháról, a nappaliról, vagy a gyerekszobáról, íme, néhány tipp, amelyek segítenek otthonosabbá tenni a lakást az egész család számára.

Ágynemű

Cseréld vidám színűekre a régi kopott ágyneműt. Azon túl, hogy jobban fogsz aludni, egy teljesen más hangulata lesz a szobának.
A gyerekek szívesen fogják viszontlátni a kedvenc mesefigurájukat az ágyneműjükön. A többi ágynemű választásához olyan színkombinációkat ajánlunk, mint a rózsaszín-fekete, piros-fehér és így tovább.

Tükrök

A tükrök, ha jól vannak elhelyezve, amellett, hogy növelik a térhatást, még divatosak is. A gyerekszobába jól mutatnak a színes keretű tükrök, a ti szobátokba pedig inkább nagyobb, masszívabb keretű tükröt ajánlunk.

Színes ötletek

Mondta valaki, hogy sokba kerül a szobák kifestése? Minden, amire szükséged van, az egy doboz mosható falfesték, néhány színező és egy kis fantázia. Próbálj ki különböző meleg pasztell színkombinációkat, főleg a gyerekszoba falfestésénél, és kérd meg nagyobb gyermekedet, hogy vegyen részt a szobája felújításában.

Fényképek

A bekeretezett fényképek nem kerülnek sokba, és jó díszítőelemként szolgálnak. Legyen esküvői, a gyermek első születésnapjáról vagy a keresztelőjéről készült fénykép, ízlésesen bekeretezve a lakás bármelyik helységét díszíthetik. Otthonodnak meghittebb hangulatot kölcsönöznek.

Rendezd át a gyerekszobát!

Ha nincs időd új dolgok vásárlására és a lakás díszítésére, akkor egyszerűen rendezd át a gyerekszoba bútorait. Biztos lehetsz abban, hogy a gyerekszobának így is megváltozik az arculata és a gyerkőc is jobban fogja érezni magát benne!

Tetszett? Oszd meg!

Mondd el a véleményed!