Ezerszer is igen!

 In Egészség és életmód, életmód, Szülők, párkapcsolat, családi élet

Ezerszer is igen!

Sztárpárok vallanak egymásnak újra szerelmet egy különleges videóban

Személyes videóüzenetben mond igent a szerelemre és a házasságra a Tóth Gabi-Krausz Gábor énekes-séf házaspár, az aktívan blogoló Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író, publicista, Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Bárdosi Ildikó, a Pindroch Csaba-Verebes Linda színész házaspár, valamint a Házasság hete idei arcai, Pálúr János orgonaművész és felesége, Pálúr Kornélia. A népszerű és közismert párokat a Házasság Hete kezdeményezéshez csatlakozó, a magyar családokat támogató kiemelt projekteket megvalósító Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) kérte fel a szereplésre.

Az Egyesült-Királyságból 1996-ban útjára indult kezdeményezés, a Házasság hete programsorozat magyar szervezőihez csatlakozva a házasság szépségére és fontosságára hívja fel a figyelmet a CSBO is.

A február 5-től Valentin napig tartó időszakban tematikus tartalmakkal, exkluzív interjúkkal, blogokkal, vlogokkal, videóüzenetekkel és Facebook nyereményjátékkal várják az olvasókat a csalad.hu oldalon, azt hirdetve, hogy a házasság a XXI. században sem idejétmúlt intézmény, sokkal inkább a személyes kiteljesedés útja, a párkapcsolat minőségi szintváltása, a felelősségteljes szerelem és a feltétlen bizalom megtapasztalásának életre szóló, nagy kalandja.

A csalad.hu tematikus tartalmai február 5-én indulnak, sok más mellett egy exkluzív videóinterjút is megtekinthetnek az olvasók, melyben Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író-publicista tesz megindító vallomást saját házasságáról – immár özvegyként, de sosem múló szerelemmel, szeretettel férje iránt.

A személyes megnyilatkozások, szakértői interjúk és cikkek színes és értékes tartalmat ígérnek azok számára is, akik maguk is házasságban élnek, és azoknak is, akik még előtte állnak életük nagy döntésének. A csalad.hu Facebook oldalán február 7-14. között különleges nyereményjáték is indul azok számára, akik ezzel is szeretnének igent mondani egymásra szerelmükkel, házastársukkal: egy közös fotó feltöltését követően a szerencsés nyertesek a beküldött képről készített egyedi, művészi portré-illusztrációt nyerhetnek, amelyet örök emlékként őrizhetnek meg.

Az alábbi videó rövid ízelítőt ad a színes tartalomból, és egy nagy, közös „igen” a házasságra:

https://youtu.be/MkKk5bJrqMI

#ezerszerisigen

A sztárpárok videói az alábbi linkeken nézhetők meg:

 Tóth Gabi-Krausz Gábor énekes-séf házaspár:

https://youtu.be/nrqOZS8h3GU

Pindroch Csaba-Verebes Linda színész házaspár:

https://youtu.be/o7zk85fCnts

 Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Bárdosi Ildikó:

https://youtu.be/1WapyEIMz5w

Pálúr János orgonaművész és felesége, Pálúr Kornélia

https://youtu.be/HeCsJCxr3ok

Forrás: csbo.hu

 

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search