Város, a ligetben avagy Babarét a Városligetben

 In Közérdekű információk, hírek

Óvatos becslések szerint is 300-350.000 ember halad át egy hétvége alatt a rendezvény helyszínén. Ebben a nagy kavalkádban van egy olyan hely, ahol a családminden tagjára talál magának megfelelő szórakozást. Ez a Cebion Babarét, mely a Vajdahunyad vára és a Petőfi csarnok között, immáron 5. alkalommal várja a látogatókat.

Táborszerű kialakításának köszönhetően a szülők biztonságban tudhatják csemetéiket. A rendezvény ideje alatt szoptató és pelenkázó sátor fogadja a legkisebbeket.

A Cebion Babarét célja, hogy a lurkók játékos szórakozása mellett, a szülők is olyan szolgáltatásokat, tanácsokat, információkat kapjanak szakemberektől, amelyek segítik őket a szülői útjuk során. Kicsik és nagyok ingyenesen vehetik igénybe a rendezvényen megjelenő cégek szolgáltatásait, köztük a gyermek hallásvizsgálatot, fejlesztő pedagógusok tanácsadását, tájékozódhatnak vitaminokról, egészséges táplálkozásról, biztonságos játszóterekről és a babakötvényeiről is.

Érdemes fényképezőgépet és kamerát hozni, mert lesznek nagy találkozások: Citrom Járőrrel, Darth Vaderrel, Bongóval és Bala Tonival. Mindkét nap gyermekzenekarok szórakoztatják a helyszínen lévőket.

A Babarét ad helyet az első Országos Dael O Ring bajnokságnak, mely egy újonnan hazánkba került logikai játék, s máris sok rajongója van (www.daeloring.hu).

Látogass ki te is május utolsó hétvégéjén (2012. 05. 26-27.) a Városligetbe, mert itt garantált a jó szórakozás!

Bővebb információ: www.babaret.hu

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search