Vadvilági kalandok kicsiknek-nagyoknak

 In Közérdekű információk, hírek

Az egyik részben például egy kis zsiráffal találkozhatunk, megtudjuk hol él, mit eszik hogy mozog és miért alszik csak két órát. A következő részekben ugyanilyen érdekességeket tudhatunk meg többek között a bébidelfinekről, kis csimpánzonkról, jegesmedvebabákról, oroszlánkölykökről, kis zebrákról, ebihalakról és a kistigrisekről.

A bájos dokumentumfilm-sorozat díjnyertes felvételeket mutat be az állatok világából, a gyermekek szemszögéből mesélve el egy állatkölyök és családja egy napját. A gyermekek számára nagyon megkapóak az állatok és az őket körülvevő világ izgalmai. Az Állati Családok elbűvölik a gyerekeket a természet csodáival, az állatok elbájoló lényével és bolygónk élő környezetével.

Az Állati Családokhoz kapcsolódóan a JimJam színes játékot rendez Gyermeknapkor az Állatkertben, ahol a kis vendégek élőben is találkozhatnak a vadállatokkal. A JimJam játékos vetélkedőjén pedig megmutathatják, mennyire jártasak a vadállat tudományokban. Sőt, a szerencsés látogatók még kedves ajándékot is nyerhetnek.

Az Állati Családokat minden nap 9:00, 10:35 és 17:15 órától tekintheti meg a JimJam csatornán.

pandamaci
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search