Tavaszi divattippek kismamáknak

 In Terhesség és babavárás

Tavaszi divattippek kismamáknak

A tavasz beköszöntével elérkezik az idő. hogy letedd a téli nagykabátot és egy csinos kismamaruhában mutasd meg a világnak gömbölyödő pocakodat. Összegyűjtöttünk számodra néhány klasszikus divattippet, hogy mit és hogyan viselj a változékony tavaszi időben és melyek a legkedveltebb stílusok ebben az évszakban.

Az a nézet, miszerint a kismamák a terhesség hónapjai alatt bő zsákruha alá kell rejteniük hasukat és nem kell foglalkozniuk a divattal már a múlté. Egy kismama is lehet csinos és nőies, csak a megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket kell kiválasztania. A mai modern kismamaruhák a kényelem mellett stílust is kölcsönöznek viselőiknek, és kiemelik a várandósság szépségeit.

 

Tavaszi alapdarabok

Mindenképpen szükséged lesz pár klasszikus, semleges vagy pasztell színű alapdarabra, amelyet akár sportosabb, akár elegánsabb összeállításban is felvehetsz. Egy farmernadrág (a kismamák számára készült modellek pamut anyagú pocakbetéttel rendelkeznek) és egy bővebb szárú lenvászon nadrág a legtöbb alkalomra viselhető. A szűkebb fazonú nadrágokhoz válassz bővebb szabású, szellősebb felsőket, de ha pocakodat még inkább szeretnéd kiemelni, akkor elasztikus anyagból készült, testhez simuló darabokat is vásárolhatsz magadnak.

Bár egyre kevésbé népszerű a szűk fazonú leggings, elasztikusságának köszönhetően továbbra is a tavaszi kismama ruhatár alapdarabja lehet. Változatos stílusú felsőkkel vagy miniruhákkal párosítva kényelmes és nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének városi és otthoni környezetben egyaránt.

A szép tavaszi idő beköszöntével egyre inkább teret hódítanak a különféle színes vagy virágmintás lenge ruhácskák. Ezekkel azonban inkább várd meg a meleg nyári hónapokat, mivel az áprilisi vagy májusi időjárás még csalóka lehet a számodra.

 

tavaszi kismama
Tavaszi kismama divat

 

Egy kis hétköznapi elegancia

Mivel a legtöbb kismama szinte végig dolgozik a terhesség alatt, ezért néhány elegáns kismamaruha beszerzésére is sort kell kerítenie. Ha irodában vagy ügyfelekkel dolgozol, akkor valószínűleg elengedhetetlen a követelményeknek megfelelő öltözködés.

A tavasz remek alkalom arra, hogy beszerezz egy alkalmi, bő szárú szoknyát. Lehetőleg semleges színűt válassz, amelyet majd különböző stílusú, színes felsővel párosíthatsz össze. Ebben az esetben is rendkívül fontosak a kiegészítők, hiszen egy sál, öv vagy ékszerek viselésével még csinosabbá varázsolhatod magad.

Egy jól megválasztott sötétebb színű kismamanadrágot különféle eseményeken is fel tudsz venni, csak egy alkalomhoz illő kismama felsőre és pár diszkrétebb kiegészítőre (például egy elegáns sál) lesz szükséged. A nadrág legyen kényelmes darab, ne szorítson és ne is essen le rólad.

 

Figyelj a részletekre!

A kiegészítők terén bátran engedd szabadjára fantáziádat, hiszen nálad jobban senki nem tudja, milyen színek és stílusok állnak igazán jól neked. A semleges színű alapdarabokat könnyen feldobhatod színes sálakkal vagy bizsukkal, egy dekoratív övvel vagy trendi táskával. Ne feledkezz meg a ruha alatt viselt fehérneműkről sem. A választék ebben az esetben is széles, hiszen a legtöbb nagyobb cég időről-időre igényes és nőies kismama kollekciókat dob piacra.

Mivel a terhesség alatt viselt kismamaruhákat csupán rövid ideig lesz alkalmad hordani, ezért érdemes más ruhardarabokkal is jól kombinálható felsőket és nadrágokat választanod. A kényelem és a praktikusság mellet arra is ügyelj, hogy megőrizd saját stílusodat és jól érezd magad a bőrödben.

Igyekezz kiemelni a nőiességedet a várandósság időszakában is! A kismamaruhák által is őrizd meg egyéniségedet, ezáltal pedig még inkább sugárzóvá és magabiztossá válsz. A terhesség kilenc hónapja hamar elrepül, ezért igyekezz minden percét kihasználni és élvezni.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search