Sudocrem, a családi krém

 In Házipatika és természetgyógyászat

Sudocrem, a családi krémEgy krém attól lesz családi krém, hogy a család minden tagjának hasznára válik a hétköznapi élet során. Legyen szó puha babapopsiról, izgő-mozgó testvérről, konyhában tüsténkedő anyukáról vagy a barkácsoló apukáról. Hogyan is lehetséges? A hétköznapi életünk során elkerülhetetlenek az apró bőrsérülések, horzsolások, vágások, vagy a most aktuálisan sok problémát okozó szúnyogcsípések vagy a napégés. Közös bennük az, hogy legtöbbször ápolást igényelnek. És ha ezen –tipikusan minden családban előforduló- kellemetlenségek enyhítésére egyetlen krémet használhat: Az a “Családi krém”.

A legismertebb ilyen családi krém a Sudocrem, amely elsősorban a babák popsijának gyengéd ápolásával hívta fel magára a családanyák figyelmét, azonban ez esetben ennél lényegesen többről van szó. A különleges összetételének köszönhetően a gyengéd ápolás mellett rendkívül jól regenerálja a sérült bőrfelületet, hatóanyagai pedig elősegítik a szövetek összehúzódását és gyorsítják a hámképződés folyamatát, gátolják a baktériumok elszaporodását, enyhítik a kellemetlen, égő érzetet.

Azért is fontos ez, mert olyan tipikus hámsérülésekre, mint a borotválkozás vagy szőrtelenítés után jelentkező bőrpirosság, egyszerűen, biztonságosan és hatásosan alkalmazható ugyanazon krém. A borotvapengék által okozott apró hámsérülések miatt érzékennyé vált, kipirosodott bőrfelületre vékony rétegben felvitt Sudocrem csökkenti az irritációt, lanolin tartalmának köszönhetően pedig ápolja és puhává teszi a bőrt. A Sudocrem nagy előnye továbbá az, hogy védőréteget képez a bőr felületén, amely megóvja a sérült bőrfelületet további irritációtól. Sütés, főzés vagy vasalás közben könnyen előfordulhat, hogy egy kisebb bőrfelület égési sérülést szenved. Ilyenkor szintén kiemelt fontosságú, hogy az érintett rész gyorsan regenerálódjon, hiszen minél gyorsabb a folyamat, annál rövidebb ideig jelentkeznek az égés kellemetlen tünetei. Ilyenkor a Sudocrem használata jelentősen elősegíti a regenerációt és felgyorsítja a hámképződést.

A nyaralások, utazások során tipikusnak mondható kellemetlenségek, mint szúnyogcsípés vagy napégés esetére szintén nagyon jó választás. Így vált az évek során családok elmaradhatatlan útitársává a Sudocrem.

Mindamellett, hogy mindennapi ápolást és védelmet nyújt az egész családnak, olyan speciális esetekben is hatékony, mint az ekcémás bőrfelület vagy herpesz. A Sudocrem, mint családi krém, legfontosabb tulajdonsága azonban az, hogy széles körben korra és nemre való tekintet nélkül alkalmazható és hatásos megoldást jelent a bőrfelület sérüléseinek ápolására és a bőr regenerálódásának elősegítésére.

• pelenkával fedett bőr mindennapos védelmére a széklet és vizelet irritáló anyagaival szemben

• ekzémás bőrfelületen

• felfekvéses bőrfelületen

• aknés bőrfelületen

• enyhe égési és fagyási bőrsérülésekre

 

Sudocrem, a családi krém

 

Összetett védelem:

• Cink-oxid: a szövetek összehúzódását eredményezi,csökkenti a regenerációs folyamatban a szöveti folyadékveszteséget

• Benzil-benzoát, benzil-cinnamát: elősegítik a hámsejtek növekedését, gyorsítják a hámképződési folyamatot

• Benzil-alkohol: gátolja a baktériumok elszaporodását, enyhíti a kellemetlen, égő érzetet

• Lanolin: puhít és hidratál, segít megőrizni a bőrnedvességét.

 

Alkalmazása:

• mindennapi használatra

• naponta 3-5 alkalommal

• vékony rétegben vigyük fel az érintett bőrfelületre

• gyengéd, körkörös mozdulatokkal oszlassuk el egyenletesen

• képezzünk áttetsző réteget a finom állagú krémből

• szembe, nyálkahártyára ne kerüljön.

 

A termékkel kapcsolatos bővebb információt a www.szeressokosan.hu oldalon talál.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search