Önbizalom növelő tippek kismamáknak

 In Terhesség és babavárás

 

Önbizalom növelő tippek kismamáknak

1. Haj. Ha már megszoktad, hogy fested a hajadat, a színezők jó alternatívák lehetnek. A szakértők úgy vélik, akkor kevésbé károsak a gyermek számára, ha nem alkalmazzák közvetlenül a hajhagymáknál. Ha úgy döntes, hogy megpróbálod befesteni a hajadat, már nem kell aggódnod amiatt, hogy belélegzed a káros hajfesték szagát.

2. Egy kis smink a szem körül és rúzs, esetleg szájfény már elégnek bizonyul. A hormonális változások miatt sok nő veszi észre, hogy bőre tisztább lesz, nincsenek pattanásai és foltok az arcán a terhesség ideje alatt. Nem szükséges alapozót vagy maszkokat használni ebben az időben.

3. Vásárolj olyan boltokban, ahol kismamaruhákat árulnak. Ha babát vársz, nem jelenti azt, hogy olyan ruhát kell viselned, ami nem illik hozzád. Van elég üzlet, amelyben divatos ruhákat árulnak a várandós anyáknak. Ha nyári hónapokra esik a terhesség, a nyári ruhák egy nagyszerű módja annak, hogy jól nézzél ki és lépést tarts a divattal.

4. Kiegészítők. A hajkiegészítők színe passzoljon a ruhával, a hosszú fülbevalók, karkötők, színes táskák és cipők mind nagyszerű módjai annak, hogy a divattal lépést tarts a terhesség alatt is.

5. Próbálj ki egy új hajstílust vagy frizurát. Ha egyenes a hajad vagy ha göndör, elfáradhatsz minden nap ezt igazítani. Miért nem próbál meg egy új stílust, mint például összefogni a haját a fejed fölött? Használj hajhabot, vagy hagyd megszáradni természetesen. Ha új, kreatív ötleteid vannak hajviseletedre a terhesség alatt, az egész nagyon mókás lehet.

Nézz ki fényesen terhesség alatt, de nem kihívóan! Minden, amire szükséged van, a kreativitás. Mindig használd kreativitásodat, hogy jobban nézz ki és hogy jól érezd magad, mert így mindig lenyűgözöd a körülötted lévőket. Nem számít, mit próbálsz ki, ne feledd, hogy sok nő a legjobban akkor néz ki, amikor babát vár!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search