Meseíró pályázat

 In Nyereményjátékok

A nyereményjáték időtartama: A nyereményjáték 2012. augusztus 20-tól 2012. október 14-ig tart – két szakaszban:

1. szakaszNEVEZÉS – 2012. augusztus 20. – 2012. szeptember 30.

2. szakaszSZAVAZÁS – 2012. október 01. – 2012. október 14.

 

A nyereményjáték támogatója:

jk_toys

 

A játék résztvevői: A játékban részt vehet minden természetes személy, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. (Kiskorú pályázó esetében a szülő adatait is el kell küldeni!)

A nyereményjáték “helyszíne”: CsaládiVilág.hu portál és CsaládiVilág.hu Facebook Fan Page

 

A játék menete:

1. Küldd el mesédet a kapcsolat[kukac]csaladivilag[pont]hu e-mail címre, “Meseíró pályázat” témamegjelöléssel. A levél mellé írd meg adataidat (név, cím és telefonszám), illetve azt, hogy milyen név alatt jelenjen meg az írásod (ez lehet a teljes neved, a keresztneved vagy egy becenév is). Egy pályázótól csak egy mesét áll módunkban elfogadni. A mesének egyedinek és saját alkotásnak kell lennie!

A meséket 2012. augusztus 20. és szeptember 30. között várjuk (a később beérkezett munkákat nem áll módunkban elfogadni). A beérkezett pályázatok mindegyikét megjelentetjük Mesék gyerekeknek rovatunkban.

2. 2012. október 1. és 14. között FB oldalunkon lehetőség lesz szavazni a beküldött pályázatokra, “Like”-ok formájában. Amennyiben az általad beküldött mese leglább 30 szavazatot (vagyis lájkot, tetszik-et) gyűjt be, akkor részt vesz a sorsoláson.

Ha a pályázó 60, 90 vagy 120 stb. szavazatot gyűjt, akkor természetesen növeli esélyét a sorsoláson (minden 30. lájk után +1 esélye lesz, mivel neve eggyel többször kerül bele a “virtuális kalapba”).

FB oldalunkon létrehozunk egy albumot “Meseíró pályázat” címmel, amelyben minden meséhez hozzárendeltünk egy fotót. CSAK az ezekre a fotókra leadott voksok számítanak a sorsolásnál (TEHÁT A MESÉHEZ TARTOZÓ FOTÓT KELL LIKE-OLNI A SORSOLÁSBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ). Ettől függetlenül a tetszéseket a mesék oldalán is bármikor kifejezhetitek a baloldali sávban, de ezt a sorsolásnál nem vesszük figyelembe.

3. A sorsolásra és eredményhirdetésre a szavazás lezárta utáni héten kerül sor (2012. október 15. és 21. között)!

 

A játék nyereménye:

A legalább 30 szavazatot összegyűjtő pályázók között egy 30.000 Ft értékű játékokból álló ajándékcsomagot sorsolunk ki a jkToys játékwebáruház jóvoltából.

 

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

 

meseiro_jatekfelhivas


Recommended Posts

Start typing and press Enter to search