SZABÁLYZAT VÁLTOZÁS: A hónap kisbabája és A hónap kismamája

 In Nyereményjátékok

“A hónap kisbabája” játék teljes szabályzata

“A hónap kismamája” játék teljes szabályzata

 

A hónap kisbabája – NYEREMÉNYEK

Minden hónap elején az előző hónapban a legalább 300 szavazatot kapott babafotók közül sorsolás útján egy szerencsés megkapja “A hónap kisbabája” címet és értékes nyereményben részesül, valamit egy letölthető oklevelet is kap ajándékba.

Emellett egy különdíjat is kisorsolunk: amennyiben a sorsolás alkalmával “A hónap kisbabája” címet nem a legtöbb szavazatot kapott baba nyeri el, akkor az adott fordulóban a szavazás szempontjából első helyen végző gyermek különdíjban részesül, valamint egy letölthető oklevelet kap ajándékba. Ellenkező esetben a különdíj a második helyezettet illeti.

 

A hónap kismamája – NYEREMÉNY

Minden hónap elején az előző hónapban a legalább 100 szavazatot kapott kismama fotók közül sorsolás útján egy szerencsés megkapja “A hónap kismamája” címet és értékes nyereményben részesül, valamit egy letölthető oklevelet is kap ajándékba.

 


 

A hónap kisbabája nyereményjáték szabályzata a következő pontokban módosul (2012. július 01.):

? A szavazás menetét megváltoztattuk: “Az aktuális forduló elindítását követően minden regisztrált felhasználó óránként egy IP címről csak egyszer szavazhat ugyanarra a fényképre (egy felhasználónévről és egy IP címről minden órában csak egyszer lehet szavazni ugyanarra a kisbaba fotóra!).”

Ennek megfelelően, a szavazás elindítását követően ugyanarról a számítógépről csak egy szavazatot adhatnak le regisztrált felhasználóink. Tehát egy IP címről (ez a számítógép egyedi hálózati azonosítója), egy felhasználónévről óránként 1x lehet szavazni ugyanarra a babára.

Kérünk mindenkit, hogy a hamis szavazatokat és a portálon történő többszörös regisztrációkat mellőzzék! A szavazás becsületességének megőrzése érdekében a CsaládiVilág.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a tisztességtelen szavazókat a szavazástól figyelmeztetés nélkül eltiltsa, az addig leadott szavazatokat törölje, valamint a beküldött pályázatot semmisnek tekintse és szavazati oldalról eltávolítsa.

? A szigorítás következtében természetesen lejjebb vittük a ponthatárt, ami a sorsolásra való bekerüléshez szükséges: “Az aktuális fordulóban részt vevő babafotók közül az olvasóink által leadott szavazatok és sorsolás alapján kerül ki a győztes, vagyis a “A hónap kisbabája” a következő módon: az a versenyző, aki az aktuális hónap folyamán legalább 300 szavazatot begyűjt a csaladivilag.hu regisztrált és bejelentkezett olvasóitól, részt vesz a sorsoláson. Minden 300. szavazat után a játékban résztvevő eggyel növeli esélyét a sorsoláson (aki legalább 600 szavazatot kap, annak neve 2x, aki legalább 900-at, annak neve 3x stb. kerül bele a “virtuális kalapba”).”

? A beküldött fotók minőségén is szeretnénk javítani, ezért a pályázat beküldésekor a következőket kell figyelembe venni: “A nyereményjátékba nevezni kívánt fényképeket a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig tölthetitek fel elektronikus (.jpg) formátumban. A babafotók maximális mérete 300kb, és fénykép szélessége vagy hosszúsága legalább 500 pixel kell legyen.” Ezeket a paramétereket már a feltöltés pillanatában ellenőrizzük!

 


 

A hónap kismamája nyereményjáték szabályzata a következő pontokban módosul (2012. július 01.):

? “A hónap kismamája játékunk” a 2012. júliusi fordulótól kezdve hasonlóképpen működik, mint “A hónap kisbabája”:  “A nyereményjátékba nevezni kívánt fényképeket a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig tölthetitek fel elektronikus (.jpg) formátumban. A kismama fotók maximális mérete 300kb. Az egy adott hónap folyamán beküldött fényképekre az azt követő naptári hónapban lehet szavazni. Az aktuális fordulóban kizárólag az előző hónapban beküldött fotók vehetnek részt. Így minden résztvevőnek ugyanannyi idő áll rendelkezésre a szavazatok begyűjtésére.”

A júliusi fordulóban még részt vesz az elmúlt 3 hónapban beküldött összes kismama fotó, azonban az augusztusi fordulóban már csak a július folyamán beérkező fényképekre lehet majd szavazni.

? A kisbabás versenyhez hasonlóan itt is sorsolás útján döntjük el, hogy ki nyeri “A hónap kismamája” címet, azonban ebben az esetben a ponthatár alacsonyabb: “Az aktuális fordulóban részt vevő babafotók közül az olvasóink által leadott szavazatok és sorsolás alapján kerül ki a győztes, vagyis a “A hónap kismamája” a következő módon: az a versenyző, aki az aktuális hónap folyamán legalább 100 szavazatot begyűjt a csaladivilag.hu regisztrált és bejelentkezett olvasóitól, részt vesz a sorsoláson. Minden 100. szavazat után a játékban résztvevő eggyel növeli esélyét a sorsoláson (aki legalább 200 szavazatot kap, annak neve 2x, aki legalább 300-at, annak neve 3x stb. kerül bele a “virtuális kalapba”).”

? A szavazás menete szintén megegyezik a “A hónap kisbabája” játékunk szabályzatával. Ennek megfelelően, a szavazás elindítását követően ugyanarról a számítógépről csak egy szavazatot adhatnak le regisztrált felhasználóink. Tehát egy IP címről (ez a számítógép egyedi hálózati azonosítója), egy felhasználónévről óránként 1x lehet szavazni ugyanarra a kismamára.

 


 

A szabályzat további módosításának jogát fenntartjuk! Bővebb felvilágosítást és további információkat e-mailben, a kapcsolat@csaladivilag.hu címen tudunk adni.

Megértéseteket köszönjük!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search