Infacol – megoldás a csecsemők hasfájásának megszüntetésére

 In Csecsemők és újszülöttek

infacol

Infacol – megoldás a csecsemők hasfájásának megszüntetésére

Ha a babának fáj a hasa, sikoltozva sír, és lábát, combját felhúzza a hasához. A hasfájás, igen sokszor negatív hatással van a gyermekek érzelmi hangulatára, és az anya is együtt szenved a gyermekkel, hiszen a panaszos sírás idegtépő.

 

Azonban van rá megoldás!

Az Infacol, egy recept nélkül kapható felfúvódás elleni készítmény, mellyel könnyedén megszüntethetjük a babák hasfájását. Az Infacol, fizikai úton segít csökkenteni, a levegőnyelés, az emésztési zavarok vagy egyes ételek által okozott gázfelhalmozódást a gyomor- béltraktusból. Szoptatás, etetés során sok levegőt nyelnek a babák, melyek apró kicsi buborékok formájában vannak jelen a gyomorban. Az Infacol ezeket a kis buborékokat nagyokká alakítja, megkönnyítve ezáltal, a szelekkel vagy büfivel való mielőbbi távozásukat.

A készítmény biztonságosan alkalmazható újszülött kortól, hiszen a hatóanyaga (simethicon), nem szívódik fel a csecsemők gyomor-bélrendszeréből, ezáltal a túladagolás és a hozzászokás kizárható. Az Infacol hasfájás elleni szuszpenzió (rázókeverék), tehát a megfelelő hatás elérésének érdekében fontos minden használat előtt alaposan felrázni, ellenkező esetben a hatóanyag leülepszik az üveg aljára.

A hasfájás elleni készítmény beadása nagyon egyszerű. Szokásos adagja egy teli pipetta (0,5ml) etetés előtt, legalább naponta ötször, vagy akár minden alkalommal. Azért kell etetés előtt alkalmazni, mert a szuszpenzió bevonja az üres gyomor falát is, és amikor szoptatás/etetés során a baba levegőt nyel, az Infacol a fent említett fizikai úton megkönnyíti a levegőbuborékok távozását.

Több napon keresztül kell alkalmazni a megfelelő eredmény elérése érdekében. Folyamatos, kúraszerű alkalmazása, pedig megelőzi a feszítő gázképződést, a szelek kialakulását. Amennyiben 3-4 nap múlva nem alakul ki kellő hatás, az adag a kétszeresre emelhető, azaz alkalmanként 1 ml, vagyis kettő teli pipetta. Célszerű a dupla adag különösen az esti etetés előtt, és azokban az időszakokban, amikor a baba kimondottan hasfájós. A dupla adag is biztonságos, hiszen a hatóanyaga közömbös, ezáltal az Infacolnak nincs mellékhatása, és túladagolni sem lehet. Ha pontosan adagoljuk, egy üveg kb. 20 napig elegendő, tehát a készítmény gazdaságos, használata egyszerű, és kellemes narancs ízének köszönhetően nagyon kedvelik a picik.

 

KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELÕORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

A termékkel kapcsolatos további információk a www.szeressokosan.hu oldalon találhatóak azoknak a szülőknek, akik a hatalmas szívük mellett az eszükkel is szeretnek.

 

baba_alszik
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search