Hogyan öltözködj a terhesség első hónapjaiban?

 In Terhesség és babavárás

Hogyan öltözködj a terhesség első hónapjaiban?

 

ruhavásárlás
Az a tény, hogy a nadrágod és blúzaid már kisebbeknek bizonyulnak, nem feltétlenül a terhességed bizonyítja.Tested kezd felkészülni a három trimeszteres terhességre: kezdi visszatartani a szervezetből a vizet, és a melleid nőni kezdenek. Természetesen frusztráló, ha már szorítanak a ruháid, pedig még hasad sincs.

Ha ez az első terhességed, azt fogod észrevenni, hogy ez a dolog nálad hamarabb bekövetkezik, mint más nőknél.

Legtöbbször túl hamarnak tűnik számodra, hogy máris kismamaruhákat hordj, mintha nem lenne még kedved hetenként új ruhákra költeni.

Ha kint meleg van, könnyebb ruhát választanod, mivel több lehetőséged van, mint mikor hideg van. Otthon, vagy mikor sétálni mész, próbálj széles gumiszalagos nadrágot  vagy rövidnadrágot hordani, ha az idő megengedi.

Nyáron a bő ingek vagy az egyszerűbb atléták jelentik a legjobb megoldást számodra. Nem kockáztathatod, hogy kinyíljanak a blúzod gombjai akkor, mikor a melleid növekedni kezdenek. Mikor terhes vagy, a magasított derekú, nyári kismamaruhák az ideálisak.

Ha odakint hűvösebb van, és nem hordhatsz rövidnadrágot vagy szoknyát, illetve ha irodában dolgozol, és elegánsan kell megjelenned, próbálj vásárolni egy gomb és cipzár nélküli fekete hosszú nadrágot, amelynek megkötője van vagy gumival van ellátva.

Ez a nadrág mindenhez menni fog, akár rögtönözhetsz is. Mikor melleid nőni kezdenek, válassz bővebb, gomb nélküli blúzokat, amelyek nem szorítanak. Hétvégeken vagy mikor a városba jársz, próbálj olyan szabadidőruhákat hordani, amelyek széles gumiszalaggal rendelkeznek deréktájon.

Mikor hazaérsz, nyugodtan a pizsamádba bújhatsz, vagy felvehetsz valami lezserebb, gomb és cipzár nélküli otthoni ruhát. A terhesség előrehaladtával egyre kevésbé fogod magad kényelmesen érezni, úgyhogy használd ki ezt az első periódust, és próbáld minél kellemesebben érezni magad!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search