Hogyan legyél trendi kismama?

 In Terhesség és babavárás

Hogyan legyél trendi kismama?

Ne becsüld alá a smink hatékonyságát!

A smink csodákat tehet terhesség alatt. Eszközként használhatod, hogy szépnek és magabiztosnak érezd magad” – mondta a sminkmester, Bobbi Brown. Ez nagyon fontos dolog abban a pillanatban, amikor a nők úgy érzik, elveszítették az irányítást a testük felett. “A smink lemosható, nem állandó” -, mondja Bobbi, “és egy kiváló módja annak, hogy jól érzed magad.

Kerüld a drámai frizura-változtatásokat!

Terhesség alatt a hajad egy növekedési szakaszba lép. Ez jó hír egyes nők számára, akik úgy gondolják, hogy a terhességgel együtt fényesebb és sűrűbb hajuk lesz. Ha általában sűrű hajad van, és félsz attól, hogyan fogsz boldogulni még több hajjal, talán találsz majd egy rövidebb stílust, amelyet könnyebb viselni és illik hozzád. “Nem kell átmenned drámai változásokon” – mondja a stylist, Amina Rubio. “A nők többsége megbánja, amikor ezt teszi.” Elég változáson megy keresztül már a test így is. Működj együtt a fodrásszal az ízlésednek megfelelő frizura megtalálásának érdekében.

 

Maradj aktív, hogy jól érezhesd magad!

Nehéz lehet minden nap felöltözni is, ha puffadtnak és betegnek érzed magad. Akár hiszed, akár nem, egy kis erőfeszítés optimistábbá tehet, és úgy érezheted magad, mint terhesség előtt. Ezenkívül új tapasztalat lesz az, hogy nem feltétlenül azért végzel gyakorlatokat, hogy lefogyj, hanem, hogy jól érezd magad. Mivel a terhestorna gyakorlatok által élénkíted az izmaidat, erőt és ellenállóképességet nyersz. Ez segít vinni azt a terhet, amelyet felgyűjtesz a terhesség alatt, előkészít a vajúdás fizikai stresszére, és könnyebben visszanyered ezáltal a formáidat, miután megszületett a baba.

 

Kövesd a kismama-divatot!

Elmúltak már azok az idők, amikor egy várandós nő csak úgy tudott felöltözni, mint egy fánk. A színes ruhák mellett páldául az elegáns fekete – a szín, amelyet azért választunk, hogy sikkesek legyünk – csodákat tesz a jövendőbeli anyukák esetében is. Érdemes befektetni egy kismamafarmerba, mert kényelmesen érzed magad, és jól nézel ki benne. Azok a ruhák, amelyek derékban szűkek és lejjebb bővűlnek, szebbé teszik a testet.

 

Ne feledkezz meg a bőrödről sem!

Ugyanazok a terhességi hormonok, amelyek lelkileg kifárasztanak, tönkretehetik a bőrödet is. Nagyszerűen nézhet ki a bőröd, meglehet neki ugyanaz a fénye, mint a méltóan dicsért terhességnek, vagy a szokásosnál szárazabbá válhat és foltossá. Egy jó hidratáló krém csodákat tehet a növekvő pocakkal, vagy bárhol, ahol száraz a bőr és ki tudja, talán még a terhességi csíkokat is csökkenti. Mialatt a szakértők szerint a hidratáló testápolók nem fejtik ki hatásukat, az anyukák, akik csíkok nélkül lettek túl egy terhességen, nagyon bíznak ezekben a testápolókban. Tehát, válaszd a hidratálást!

 

Kényeztesd magad!

Nincs jobb egy manikűrnél vagy egy pedikűrnél, hogy felvidítsd magad, és gyorsan légy jól véleménnyel magadról. Próbáld ki a terhes nőknek szánt masszázst, hogy megtartsd az arányt. Mindegy, hogy partnered vagy barátnőd segítségével, esetleg egy különleges gyógyfürdős kezelésen veszel részt, élvezd a masszázs előnyeit!

 

Mosolyogj!

Ha semmi sem válik be, mondd azt magadnak, hogy bár nem tudod magad belegyömöszölni egy kisméretű kismamafarmerba, akkor is nagyszerű vagy! A szépség egy lelkiállapot és nem egy bizonyos megjelenés, méret vagy súly.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search