Fogamzásgátló után mennyi idő múlva áll vissza a peteérés és rendeződik a menstruációs ciklus?

 In Nőgyógyászati problémák - kérdések

Fogamzásgátló után mennyi idő múlva áll vissza a peteérés és rendeződik a menstruációs ciklus?

Kérdés:

Kedves olvasók! Ha közületek valaki hagyta már abba hosszabb idő után a fogamzásgátló tabletta szedését menni idő múlva állt helyre a a ciklus és a peteérés? Szükség volt valamilyen kezelésre, vagy önmagától megoldódott a probléma. 4,5 hónapja hagytam abba a tabletta szedését és a menstruációm eddig 45-50 napra jött meg és a vérzés is nagyon gyenge volt. Orvosnál már voltam, de azt tanácsolta, még várjunk 1-2 hónapot, hátha a természet magától megoldja a problémát. Válaszaitokat előre is köszönöm.

Üdv, Bitta.

Válasz:

Szia! Én 5 évig folyamatosan szedtem a Gracialt. Szervezet függő. Én tavaly március végén abbahagytam, és már Novemberben spontán megfogantam. Hozzáteszem, augusztus végéig védekeztünk (hogy ki tudjon tisztulni a szervezetem) Pharmatex hüvelykúppal. A ciklusom nekem nem rendeződött ez idő alatt, pedig gyógyszer előtt 28-35 nap között mindig megjött.

Válaszoló: Niky

Figyelem! A válaszok tájékoztató jellegűek. A CsaládiVilág.hu nem vállal semmilyen felelősséget a válaszok tartalmáért, a megfelelő szakemberrel történő személyes konzultációt nem helyettesíti.

Kérdezz Te is a szakértőktől vagy a CsaládiVilág.hu látogatóktól >> 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Kérdés-válasz - nőgyógyászati problémák kategóriaKérdés-válasz - nőgyógyászati problémák kategória