Egészségedre! – Buteyko légzéssel az asztma, allergia, fejfájás ellen

 In Egészség és életmód

Horkolás, orrdugulás, asztma: mindettől gyorsan megszabadulhatunk a Buteyko-módszerrel. A technika jótékony hatásai pedig tovább sorolhatók – a helytelen lélegzetvétel állhat ugyanis a pánikbetegség, vagy akár a fejfájás mögött is. Az orvosláshoz csupán a légzési szokásaikon kell változtatnunk” – vallja Varga-Szilágyi Gyula, a magyar Buteyko Légzés Központ megalapítója.

A Felelős Szülők Iskolája az ingyenes előadással szemléletváltásra biztatják az érdeklődőket, akik  a közel kétórás előadás keretében tapasztalatokat szerezhetnek a forradalmian új módszerrel kapcsolatban. Az előadással párhuzamosan a Felelős Szülők Iskolája olvasásnépszerűsítési akciója is zajlik, mely keretében tavasszal közel kétezer könyv kerül kiosztásra az előadásra járó vendégek között, pszichológia, pedagógia, életmód témájú könyvek, magazinok formájában.

Az Iskola mottója – Hogyan neveljünk BOLDOG gyerekeket? – előadásaik, programjaik e téma köré épülnek, nemcsak egészség-életmód témában. Márciusban óvodás, iskolás korú gyermekek fejlesztésével, önkifejezésével és az iskolaválasztás kérdéskörével foglalkoznak majd neves pszichológusok, drámajáték-vezetők és gyógypedagógusok bevonásával.

www.felelosszulokiskolaja.hu

Az előadásról bővebb információt itt találsz: Egészségedre! – Buteyko légzéssel az asztma, allergia, fejfájás ellen

Kapcsolat, regisztráció: info@feleloszulokiskolaja.hu

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search