Családi fotópályázat – FB nyereményjáték

 In Nyereményjátékok

A nyereményjáték időtartama: A játékhoz kapcsolódó verseny 2013. március 18-től (hétfő) 2013. április 14-ig (vasárnap) tart. A hamarabb vagy később beküldött fényképeket, hozzászólásokat és “tetszik”-eket nem vesszük figyelembe!

A játék résztvevői: A játékban részt vehet minden természetes személy, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, valamint “like”-olta a CsaládiVilág.hu Facebook oldalát.

A nyereményjáték “helyszíne”: CsaládiVilág.hu Facebook Oldal

 

csaladi_fotopalyazat

 

A játék menete:

1. Lájkold a nyeremény felajánlójának FB oldalát: https://www.facebook.com/pages/metzger-vanda-photo/150849251738365

2. Tölts fel a CsaládiVilág.hu Facebook Oldal falára egy kedvenc családi fényképedet (amelyen a család apraja-nagyja szerepel) ! A fotó mellé írj pár sort, hogy éppen mi történik a képen vagy miért pont azt a képet választottad, illetve a következő szöveget:

Szavazz rám, hogy én lehessek a https://www.facebook.com/pages/metzger-vanda-photo/150849251738365 által felajánlott családi fotózás nyertese!

3. Kérd meg barátaidat és ismerőseidet, hogy “like”-olják, és szóljanak hozzá a feltöltött fotóhoz.

4. Akik minden feltételt teljesítenek, és legalább 30 pontot összegyűjtenek, sorsoláson vesznek részt.

Ha egy kép tulajdonosa 60, 90, 120 stb. pontot gyűjt össze, növeli esélyét a sorsoláson. (Minden 30. pont után eggyel növeli esélyét a sorsoláson, mivel neve egyel többször kerül bele a “virtuális kalapba”).

Ugyanaz a felhasználó több, különböző (más alkalomkor készült, a gyermeket/családot egy teljesen más környezetben és élethelyzetben ábrázoló) képet is feltölthet, ezáltal szintén növelve esélyét a sorsoláson. A további képek csak akkor vesznek részt, ha szintén teljesítik az 30 pontos határt!

Pontszámítás:

? minden begyűjtött “tetszik” (like) – 1 pont

? minden begyűjtött hozzászólás (comment) – 2 pont

Egy személy többször is hozzászólhat ugyanazon fényképhez, azonban a pontszámításnál csak az első alkalmat fogjuk figyelembe venni!

Csak az eredeti, családivilág.hu FB üzenőfalára feltöltött fényképekhez tartozó lájkok és hozzászólások számítanak (megosztáskor kérd meg ismerőseidet és barátaidat, hogy az eredeti képre “szavazzanak”, ne a megosztott tartalomra)!

 

A játék nyereménye:

A legalább 30 pontot összegyűjtő felhasználók között egy családi fotózást sorsolunk ki!

 

metzger-vanda-photo

A fotópályázat támogatója a metzger vanda photo.

Hangulatok. Pillanatok. Fények. Képek.
Megörökítem életed legfontosabb pillanatait. Kismama, baba, családi fotózás!
http://metzgervandaphoto.blogspot.hu/

További információk:

A www.facebook.com/csaladivilag oldalra feltöltött fényképek és hozzászólások tartalmáért kizárólag a résztvevő vállal felelősséget. A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárjon minden olyan résztvevőt és töröljön minden olyan tartalmat, amely sérti a közerkölcsöt (sértő, rágalmazó vagy obszcén). A résztvevő elfogadja a játék fentiekben ismertetett szabályzatát. A szervező fenntartja a jogot, hogy kiegészítse, illetve megváltoztassa a részvételi szabályokat, melyek az online közzétevés után lépnek érvénybe.

A nyeremény egy másfél órás családi fotózás, melynek során 200-300 db kép készül. Ebből 15 db-ot retusálva kap meg a szerencsés nyertes, digitális formában. A fotózás helyszíne Budapest, 15. kerületi műterem, vagy külső helyszín, szintén Budapesten. A nyereménycsomag összértéke 25.000 Ft.

A szabályzatnak megfelelően feltöltött fotóknak van egy lájkjuk a CsaládiVilág.hu részéről is! Mindenkinek sok sikert kívánunk!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search