Szoptatási napló

 In Szülői kisokos

Szoptatási napló

A praktikus szoptatási napló segítségével egyszerűen nyomon követheted a baba táplálásával kapcsolatos legfontosabb információkat: mikor és mennyi ideig szopizott, melyik melledet használtad, vagy hogy éppen milyen hangulatban volt a pici. Mivel a csecsemők egészségi állapotáról és emésztéséről legfőképpen a székletük árulkodik, játékos formában ezt is belecsempésztük a nyomatható táblázatba.

Egy csecsemő táplálékszükséglete nagyon változó lehet és számos olyan dologtól függ, mint az életkor, a súly vagy a körülmények. A legfontosabb, hogy figyelemmel kísérd a baba gyarapodását és egészségi állapotát, melyben segítségedre lehet a szoptatási napló. Az igény szerint szoptatott babák esetében nem követhető nyomon pontosan az elfogyasztott anyatej mennyisége, azonban a pisis és kakis pelusok árulkodhatnak arról, hogy kicsinyed megfelelően táplálkozik-e.

 

szoptatási_napló

 

A dokumentum letöltéséhez kattints az alábbi linkre majd nyomtasd ki:

SZOPTATÁSI NAPLÓ

 


 

A táblázatok PDF-formátumban tölthetőek le. Amennyiben nincs számítógépeden a fájl megnyitásához szükséges szofver, akkor az ingyenes Adobe Acrobat Reader-t letöltheted ITT.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search