Számukra minden játék – A Pampers együtt ünnepli a babák csodálatos és egyedi játékszellemét

 In Csecsemők és újszülöttek

A P&G a 2012-es londoni Olimpiai Játékok világszintű támogatója, melynek részeként a Pampers, a világ első számú pelenka márkája támogatja a babák hihetetlen kitartását és büszkén ajánlja termékét, amely maximálisan illeszkedik a babák popsijához, hogy a kicsik zavartalanul és igazán szabadon játszhassanak.

A kisbabákat és az olimpikonokat hasonló dolog vezérli: mindannyian a maximumot akarják kihozni magukból, hogy a lehető legszabadabban, magabiztosan mozoghassanak, de a sikeres és élvezetes sportoláshoz is ugyanúgy megfelelő felszerelésre van szükségük. A szülők pedig, ha megpróbálják a babájuk szemével nézni a világot, felismerhetik gyermekeik igényeit a mindennapok kihívásainak leküzdésére, könnyebben segíthetik és támogathatják őket a növekedésben és fejlődésben.

A Pampers most világszerte útjára indítja szülőknek és babáiknak szóló “Pampers Játszótér” nevű kampányát, amely a kicsik játékának végtelen módját szemlélteti interaktív módon. A program ideje alatt a nemzetközi oldalakhoz hasonlóan www.pampers.hu weboldal is számos lehetőséget kínál a szülők számára, hogy gyermekeik nevelésével, szokásaival kapcsolatban többet tudjanak meg, és méltányolhassák babáik erőfeszítéseit, amivel minden nap a legjobbat hozzák ki magukból.

A kisbabák, amikor épp nem esznek vagy alszanak, csak játszanak és játszanak. A Pampersnél számunkra elsődleges, hogy a folyamatos játékra való törekvésük zavartalan lehessen, és büszkék vagyunk arra, hogy olyan ‘felszerelést’ kínálunk számukra, amelyben szabadon és nyugodtan mozoghatnak, s így játék közben is a legjobbat hozzák ki magukból.” – mondta Boros Anita, a Procter&Gamble szóvivője. “Örömmel ajánljuk a szülőknek termékeinket, melyek tökéletesen passzolnak a kis bajnokokra, és mi lehet megfelelőbb alkalom, mint a 2012-es londoni Olimpiai Játékok arra, hogy kifejezzük tiszteletünket az apróságok különleges és egyedi játékszelleme iránt.

A kis bajnokok szabad mozgását és játékát segítő Pampers Active Baby pelenkák mostantól a különleges P&G arany medállal ellátott csomagolásban kaphatók. A puha, rugalmas füllel és különleges combvédővel ellátott Pampers Active Baby pelenkák a Pampers legkiválóbb illeszkedését nyújtják minden kis bajnoknak, és teljeskörű szabadságot biztosítanak a mozgásban, így a kis bajnokok szabadon hancúrozhatnak, és zavartalanul belemerülhetnek a játék és mozgás örömébe. A pelenka új, extra nedvszívó rétege még gyorsabban elvezeti és magában tartja a nedvességet, így a baba bőre a legaktívabb mozgás közben is száraz marad. A pelenkák mókás rajzai és állatfigurái a babák kedvencei lehetnek.

Ha egyszer kisbabája beindul, semmi sem akadályozhatja őt meg a kitűzött cél elérésében. Mostantól minden kis bajnok élvezettel vetheti bele magát a véget nem érő játékba és egyre ügyesedhet a szülők legnagyobb örömére!

A kis popsik tökéletes ápolásához pedig használja a Pampers Baby Fresh törlőkendőt, így a baba bőre két pelenkázás között is tiszta és ápolt marad.

 

pampers_active_baby pampers_babyfresh

 

További információkért látogasson el a www.pampers.hu weboldalra vagy csatlakozzon a Pampers Facebook oldalához (https://www.facebook.com/PampersMagyarorszag).

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search