Rukkarácsony – az igazi közösségi ajándékozás

 In Programok, események

Mit jelent ez? Egy nagy virtuális kalapot jelent, ahova a jelenleg 15000 felhasználó közül több ezren bedobják a nevüket és címüket, a Rukkola pedig kisorsolja egymás között őket, hogy ki-kinek küldjön ajándékba könyvet.

A cél, hogy örömöt és ezernyi csepp szeretet adjanak egymásnak a Rukkola közösség tagjai az ország minden szegletébe egymásnak küldött meglepetés könyvekkel. Milyen érzés lesz vajon, amikor több ezer ember küldözget egymásnak ajándékba könyveket, az országban és azon túl, keresztül-kasul? Egy rendkívüli, korszakalkotó közösségi élményben lehet része annak, aki ehhez a nagy volumenű, közösségi ajándékozáshoz csatlakozik.

A Rukkarácsonyozás november 19. és december 6. között tart, ezalatt az idő alatt várják a kalapba a neveket a rukkola.hu/karacsony oldalon.

Könyvbe bújt szeretet érkezik így a Rukkarácsony több ezer résztvevőjének, egy ismeretlen ismerőstől kapnak majd csomagot, benne egy olyan könyvvel, amit más jószívvel nekik szánt.

A Rukkarácsonyban meglepetés meglepetés hátán várható: nem csak a rukkolázók ajándékozzák meg egymást, hanem a Rukkola is a felhasználókat. A rukkarácsonyi rukkalapban lévők között ugyanis egy nagy adag új, friss és illatos könyvcsomag is gazdára talál, amit a kezdeményezéshez csatlakozó könyvkiadók, könyvesboltok ajánlottak fel.

Sőt, nem csak könyveket, de egyedi, kézzel készült és gyönyörű üvegékszereket is kisorsolnak a közösségi ajándékozáshoz csatlakozók között.

 

Kiskarácsony, Rukkarácsony – a könyvbe bújt szeretet.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search