Több ezer vércukormérés egyetlen nap alatt!

 In Programok, események

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány hetedik éve, minden évben megrendezi az Egy Csepp Világnapot novemberben a Diabétesz Világnap (november 14.) tiszteletére. Idén csaknem 8 ezer ember jött el a családi egészségnapra.

A rendezvényen óriási sikerrel lépett fel az Alma együttes, Wolf Kati, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, a Quantum XXL és a 4 For Dance táncegyüttesek, a Csillagszemű és a Kolompos együttes. A gyerekeket ugrálóvárak, kézmves foglalkozások, arcfestés és játszósarkok várták, a felnőttek pedig körülnézhettek az egészségpiacon. A nyereménysorsolások két fődíja egy mountain bike és egy 3 napos wellness hétvége volt. A már haágyomnyossá vált Diabétesz Sétát több százan vettek részt.

Az Egy Csepp Világnap ebben az évben a rendezvény főtámogatójának, a 77 Elektronika Kft.-nek, a Dcont TREND vércukormérő készülék gyártójának köszönhetően “A legpontosabb mérés napja” mottót kapta. A rendezvény támogatói a Syma Rendezvényközpont, az Accu-Chek, az AccuTrend Plus, a dr.hu, médiatámogatói pedig az RTL KLub, a Patika Magazin, a Story Magazin, az EPA és az AG Strong voltak.

 

_mg_4357 _mg_4369
_mg_4458
_mg_4556
_mg_4611
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search