Öltözködési és testápolási tippek kismamáknak

 In Terhesség és babavárás


terhes szépség

Öltözködési és testápolási tippek kismamáknak

Kismama divat

Egyes állapotos nők szégyellik, hogy nagy pocakjuk van és mivelhogy elegánsabbnak szeretnének tűnni, elasztikus fűzővel szorítják le hasukat. Persz vannak olyanok, akik ezt a fajta magatartást sohasem fogják megérteni. Egy állapotos nő nagyon szép, úgy esztétikailag, mint lelki öröm szempontjából, mely árad belőlük. Ránézünk az állapotos nőkre és örülünk bátorságuknak, illetve a csodának mely ott lakozik. Egy jövendőbeli anyuka, a terhesség ideje alatt, általában bő ruhákat és blúzokat kell viseljen, így a babának nem lesz kényelmetlen, ha mozog.

Nyáron ajánlott a laza viselet, pamut blúzok, melyeken keresztül szellőzik a bőr, télen pedig a meleg ruhák. A lábbelit annak függvényében kell kiválasztani, hogy minél lazább legyen, ne törjön viselés közben. Ha egy nő meg van szokva, hogy magassarkút viseljen, valószínű, hogy a terhesség ideje alatt sem lesznek problémák ebből a szempontból, de ezeket is úgy kell kiválasztani, hogy a láb lazán álljon a cipőben és kényelmes legyen.

Általában, ebben az időszakban arra is oda kell figyelned, hogy meg ne fázz, tehát a ruházat lehet divatos és kacér, de azért ügyelned kell a saját, illetve a baba egészségére.

Lássuk, hogyan ápoljuk testünket a terhesség időszakában

Semmi sem könnyebb. Alapvetően pont úgy, mint azelőtt. Tested legyen tiszta és ápolt, mosakodj naponta annak érdekében, hogy a bőr lélegezzen, de csak óvatosan, meg ne fázz vagy megsértsd a babát. Száraz bőrödet kényesztesd hidratáló testápolóval, hgoy megelőzd a terhességi csíkok kialakulását.

Semmi sem tud ellazítani annyira, mint egy 20-30 perces fürdő langyos vízben, halk zenével a háttérben. És ha még a párod is odajön hozzád egy forró csókkal, érezheted, hogy az életed pontosan olyan, mint amilyennek megálmodtad.

Télen minden körülmény között be kell melegíteni a szobát, mert a baba szempontjából nagyon fontos, hogy meg ne fázzunk.

Fürdés után óvatosan töröld át az egész testedet, hogy a vérkeringés meginduljon, ami jót tesz a terhességnek. A melleidre is nagyon kell vigyáznod, úgy a terhesség ideje alatt, mint a szülés időszakában.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search