Könnyen elkészíthető, ötletes születésnapi torták

 In Ünnepek és szokások

születésnapi-tortácskák

Ötletes dekorációk a gyermek születésnapi tortájára

 Pöttyös torta
Ennek a jópofa, színes tortának az elkészítéséhez csupán színes csokigolyókat vagy dunakavicsot kell nyomkodni a tortabevonó mázba.

 Állatokkal teli udvar
Zöld színű kókuszgolyókra helyezz állatokat ábrázoló kekszet, majd készítsd el a kerítést apró perecekből és mázból. Kész is van a csodás torta, amelyért rajongani fog az állatokat szerető gyerkőcöd.

 Fogyasszátok el a szavakat
Szárnyalhat kreativitásod a gumicukorral díszített torta segítségével. Az elkészítéshez néhány másodpercre tedd a mikrohullámú sütőbe a gumicukrokat. Mikor kiveszed, egy fakanál segítségével lapítsd el őket és vágj ki belőlük betűformákat. Ugyanígy vágd ki a négyzeteket is, amit a torta szélére helyezel.

 Gyönyörű kert
A virágos születésnapi tortát a következőképpen készítheted el: mázzal bevont sütiket helyezz a tortára úgy, hogy a sütik közepére egy-egy szem cukorkát teszel. A virágok mellé zöld színű karamellcukorból leveleket készíthetsz.

• Modern művészetek
Miután a tortát bevontad fehér glazúrral, a maradékot oszd szét öt kis tégelybe. Mindegyiket színezd különböző színű ételfestékkel. A keverékeket tedd külön kis zacskókba majd néhány másodpercre mikrohullámú sütőbe, amíg felmelegednek. Mikor elég melegek, vágj kis lyukat a zacskókon. Ezek segítségével különböző mintákat rajzolhatsz a tortára. A minták megrajzolásához használd mindegyik színt.

• A kisdobos tortája
Ezek az aranyos dob alakú torták kezdetben egyszerű tortalapok.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search