Hogyan válasszuk le a gyerekeket a számítógépről?

 In A gyermekek fejlődése, nevelése

Mit tudunk tenni, hogy a gyerekek ne üljenek sokat a számítógép előtt?

Olyan érdekes játékokat mutathatunk nekik, amelyek lekötik figyelmüket és akár együtt is játszhatja a család. Nehéz manapság megtalálni az igazán jó játékot. A www.okosjatek.hu oldalon és a Bp XVI.kerület Veres Péter út 33. alatti üzletünkben a családok és pedagógusok által kipróbált, véleményezett garantáltan élvezetes játékokat lehet megtalálni. Mi sok játékot kipróbáltunk, leteszteltünk és tapasztalatainkat megosztjuk a szülőkkel segítségképpen. Ezekkel a játékokkal biztos, hogy órákig jól szórakoznak a 3-14 éves korú gyerekek. Nekünk, szülőknek az sem mellékes szempont, hogy közben pedig könnyedén tanulnak, ügyesednek, fejlődnek is.

 

Nem lehet könnyű a sok játék közül a megfelelőt kiválasztani?

A honlapon is mindenféle szempont szerint lehet keresni, az életkorhoz és játszási szokásokhoz illő játék kiválasztásában szívesen adunk tanácsot is. A válogatást segítik a rendszeresen szervezett “játszóórák” is, ahol a fejlesztő játékokat ki lehet próbálni és vannak kölcsönözhető játékaink is.

 

Milyen típusú játékokat találunk az oldalon?

A rengetegféle játék között vannak stratégiai, tudományos és kvízjátékok, és kifejezetten beszéd-, olvasás- és írásfejlesztő, építő, kreatív és logikai játékok is, sőt olyanok is, amelyek nyaraláskor is elfoglalják a gyakran már türelmüket vesztett gyerekeket.

 

Mind társasjáték?

Nem, vannak olyanok is, amelyekkel egyedül is hasznosan tölthetik az időt a gyerekek, sőt maguk is ellenőrizhetik, helyesen oldották-e meg a feladványokat.

 

Drágábbak a játékok a más boltban vásároltaknál?

A konkurenciánál “barátságosabbak” az áraink, gyors a házhozszállításunk, és azt is kedvelik a visszatérő vásárlóink, hogy bármilyen játékot jó áron és rövid határidővel meg tudunk szerezni.

 

okosjatek_logo
www.okosjatek.hu
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search