Fürdőruha kismamáknak

 In Terhesség és babavárás

Fürdőruha kismamáknak

Ha a fürdőruha gondolatától libabőrös leszel, akkor nem valószínű, hogy pont terhességed alatt fogod megszeretni a nyár nélkülözhetetlen ruhadarbját.

Azonban az úszás terhesség alatt nemcsak testedzés, hanem egy módszer is arra, hogy kényelmesebben érezd ebben az időszakban. Segíthet csökkenteni a gyulladásos problémákat a medence területén és a terhességi magasvérnyomást is.

Nemcsak ezen előnyök említhetők állapotos nők esetében, hanem csodálatos úszni terhesség ideje alatt, ezáltal akár fogyni is lehet. Íme, néhány hasznos tanács nemcsak azért, hogy frissnek érezd magad, hanem csodálatosan is nézz ki a terhesség alatt:

Mikor kell szülnöd?

A szülés pillanatának függvényében lehet, hogy nem lesz szükséged új fürdőruhára terhesség ideje alatt. Figyelembe kell venned, hogy minden fürdőruha rugalmas, a has területén is. Próbáld fel régi fürdőruhádat, mielőtt befektetnél egy újba.

Látszik a pocak

Ha a fürdőruha kicsit szoros a has területén, keress egy régebbi bikinit. A két részből álló fürdőruha-modellek nagyon népszerűek, és akkor is, ha terhes vagy, divatos, ha látszik a pocakod.

Gondolj akár arra is, hogy megvásárolj egy két részből álló fürdőruhát a szokványos kismama fürdőruhák helyett, bár között is számtalan kétrészes modell áll a rendelkezésedre.

Szoknyák

A szoknyák alkalmasak eltakarni a domború hasakat, annak ellenére, hogy azok sokat növekednek ebben a pillanatban. Egyes szoknyák dekoratívak, míg mások különböző méretűek.

Két részes kismama fürdőruha

Nem csak a bikini létezik… Egy két részből álló kismama fürdőruha állhat egy kis rövidnadrágból és egy különlegesebb felsőrészből is. Két különálló anyagból készülhetnek, egyesek nyitottak a has területén, mások pedig teljesen eltakarják azt. A felső rész feszülhet a testen, ami lehet akár egy lenge kis ruha, illetve pántos top, mely fedetlenül hagyja a vállakat. Ezek nagyon népszerűek a terhes nők körében.

Terhesség és szoptatás

Egyaránt megvásárolhatsz egy olyan kismama fürdőruhát is a terhesség ideje alatt, melyet szoptatás időszakában is használsz. Ezeket megtalálhatod majdnem minden üzletben, főleg ha úszási szezon kezdetén kell szülnöd, ezáltal teljes mértékben kihasználhatod új fürdőruhádat.

Kép forrása: http://www.flickr.com/photos/36821100@N04/3817608368/

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search