Budapest legnagyobb Gyermeknapi rendezvénye a Millenáris Parkban

 In Közérdekű információk, hírek

Május 27-én vasárnap Gyereknap alkalmából izgalmas, vidám programokkal várják a gyerekeket Budapest legnagyobb Gyermeknapi rendezvényén a Millenáris Parkban. Tíz órától két színpadon is mesejátékokkal, koncertekkel, mini színházzal és szórakoztató játékokkal készülnek a gyermekek számára.

A Disney Csatorna színpadánál a koncertek és a foglalkozások mellett rajzversenyen és kvízjátékokon vehetnek részt a gyerekek értékes Disney Csatornás ajándékcsomagokért. Aki tíztől este hatig ellátogat a DC sátorhoz üres kézzel biztosan nem fog hazamenni, mindenki számára apró meglepetéseket tartogatnak.

A nap folyamán a gyerekek és felnőttek körében egyaránt kedvelt Alma együttessel is találkozhatnak a résztvevők. A színpadi programok mellett különböző játékok, jóga, kézműves foglalkozások,bemutatók és vásár is várja a látogatókat.

 

Programok

Nagyszínpad:

10.00  Alma együttes koncertje

13.00 Nyughatatlan Micó – Jazzmesejáték

16.00 Balogh Sándor: A brémai muzsikusok zenés mese a Magyar Rádió családi koncertsorozatának nyárköszöntő előadása

17.00 Erdei vigasságok – mesés zenejáték
Kacoe király és A három kismalac című mese Lukácsházi Győző és a BA-LU EUforikusok közreműködésével

Disney csatorna színpad:

11.00 Ringató foglalkozás Hazay Tímeával

12.00 Kolompos koncert és táncház

14.00 Szegedi Miniszínház – Az ördög három aranyhajszála

15.00 Csillagszemű táncegyüttes

A programokat eső esetén is meg lesznek tartva a Millenáris Park B épületében!

A Gyereknap a Disney Csatornán hétfőn is folytatódik: egy különleges “Indul a Risza!” premierrel kedveskedik a gyerekeknek május 28-án, 09:45-től. A népszerű Rocky és CeCe kalandjai folytatódnak, akik most CeCe lakásában saját tánctábort szerveznek kicsiknek. Sajnos azonban, a szórólapra nem írták rá a korhatárt, így a táborban megjelenik egyik barátjuk apja, a középkorú, botlábú ügyvéd is, aki szeretne megtanulni pár tánclépést a fia Bar Mitzvah-jára. Mindeközben Ty és Tinka ping-pong bajnokságon vesznek részt, amely a nemek harcává változik.

 

shake_it_up
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search