Alakíts ki egy hangulatos és családias konyhát!

 In Szülők, párkapcsolat, családi élet

konyha Amennyiben konyhád érdekesnek tűnik a gyerekek számára, ők szívesen fognak segíteni neked. Adunk számodra néhány tippet, hogyan díszítsd újra a konyhádat, saját személyiségedhez alakítva azt.

Számos kiegészítőt vásárolhatsz, amivel feldíszítheted konyhádat: a különböző színű fűszeres üvegektől, színes kesztyűktől, a háttérként szolgáló pöttyös tapétáig. Mindezek a konyhádat színessé és hangulatossá változtatják, ahol a főzés örömöt jelent majd.

Színes edények: vásárolhatsz még színes csészéket, poharakat, akár tányérokat is. Gyermekeid biztos örülni fognak, mikor inni vagy enni fognak belőlük.

Mintás törlőruha és asztalterítő: a törölgetőket kicserélheted különböző színű konyharuhákra. Még ha hamar be is piszkolódnak, egy mosás után ismét újnak fognak mutatni. Pénzt is megtakaríthatsz, mert nem kell minden héten törlőkendőt vásárolj az edénymosogatáshoz, törölgetéshez.

A virágok fontossága a lakás bármely részén: egy egyszerű virágcserép, vagy a vázában lévő kedvenc virágcsokrod rögtön megváltoztatja konyhád hangulatát, frissességet kölcsönözve ezzel neki.

Régi polcok: ha a nagymamád házában keresgélni kezdesz, biztos találni fogsz régi polcokat. Helyrehozhatnád, rendbe tehetnéd, és átfestve a konyhádban használhatnád. Régi hangulatot kölcsönözhet a konyhádnak, amely most nagyon divatos.

A mindenes sarok: ha már úgyis válság van, megtakaríthatsz némi pénzt, ha a főzés jön szóba, pár gyógynövény cserepekkel díszítve a konyhádat. A kapor, a petrezselyem valamint a bazsalikom kitűnően mutatna az ablakodban, és mindemellett meglenne a te saját aromaterápiás sarkod.

Biztos sokkal nagyobb kedvvel fogsz tevékenykedni a konyhában, mindenféle finom nyalánkságot készítve az egész család számára. Nyugodt lehetsz abban, hogy egy hangulatos konyhában a gyerekek is sokkal szívesebben fognak majd neked segíteni, ha meg fogod kérni őket, hogy mosogassanak el, vagy hogy töröljék le az asztalt.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search