7 módszer, hogy fiatalabbnak érzed magad

 In Egészség és életmód

fitnesszAz összes tanács közül azzal kapcsolatban, hogy hogyan érezd magad fiatalabbnak, hogyan tűnj és légy fiatalabb, és hogy meghosszabítsd az életed, a legfontosabb, hogy csak ennyit jegyezz meg: ne fogyassz, ne lélegezz be, ne igyál, valamint ne tegyél égészségtelen és silány dolgokat a bőrödre.

Engedd meg magadnak, hogy szép legyél, fiatalnak nézz ki, legyen fényes bőröd, gazdag hajkoronád, kevés ősz hajszállal, vagy anélkül, szuvasodásmentes fogaid és tiszta, nem fáradt szemeid. Engedd meg magadnak, hogy formában légy, agilis és fiatal. Csak így tudod igazán élvezni az életet!

1. Táplálkozz megfelelően!

Különböző gyümölcsök, zöldségek és biotermékek kellene legyenek a legfontosabb táplálékok számodra. Nem létezik vitamin tablettaformában és olyan szérum sem, melynek eredménye egy olyan jó egészségi állapot, mint amilyent egy diéta után érezhetünk, melynek alapjai biotermékek.

Kezdj el szerves termékeket fogyasztani (gyümölcsök, zöldségek, reggelire gabonapehely, tészták, szójatermékek, édességek stb.), és szinte azonnal megfigyelheted egészségi állapotod javulását. A megfelelő és egészséges táplálkozás a legjobb módszer, hogy fitonutrienseket, mikroásványokat, antioxidánsokat, enzimeket kapjunk és más tápanyagokat, melyekről nem is tudunk.

2. Méregteleníts!

Mondj le a dohányzásról, ne fogyassz finomított cukrot és alkoholtartalmú italokat, és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy csökkentsd a méreg mennyiségét a szervezetedben. Egy méregtelenítő kúra gyümölcsökkel és zöldségekkel, legalább két alkalommal évente, sokat javíthat az állapotodon. A fiatalos mejelenésnek és érzésnek nagyon sok köze van az egészséghez, az egészség pedig kapcsolatban áll elsősorban a szervezetbe bevezetett mérgek mennyiségével.

3. Vigyázz a bőrödre!

A bőr szépsége belülről fakad. De ha megfelelően étkezel és sportolsz, ennek ellenére a bőröd szerkezete mégis egészségtelennek tűnik, egy teljeskörű méregtelenítésre is szükséged lehet.

A hagyományos bőráápolási termékek azonnali felüdülési, tisztasági és feléledési érzést adhatnak a bőrnek, de ugyanakkor méreg formájában hatolnak be a szervezetbe, és idővel a bőr rosszabbul fog kinézni. Használj emulziókat, balzsamokat és főleg olajokat, de kizárólag biokozmetikai termékek közül, ezek védelmezni fogják bőröd és szervezeted, megőrizve a szépséget hosszabb időre is.

4. Ápold a hajad!

A haj hullása vagy őszülése biztos, hogy öregít. A legjobb módszer ezen folyamat lassítására abban nyilvánul meg, hogy legyünk a lehető legegészségesebbek. A haj szürkülése ásványi anyagok (réz és mások) hiányának jele. A hajhullás pedig egy mérgező életmód jele. Ha a diétád nem egészséges (dohányzol vagy gyógyszereket szedsz), a véred besűrűsödik. A szíved nehezebben ver annak érdekében, hogy oda pumpálja a vért, ahova kell érkezzen, és a vér már nem érkezik a hajtüszőkhöz. A tanács mellett, hogy csináljunk egy méregtelenítési kúrát, még egy titkot megsúgunk: a fej és hajvégek napi masszírozása néhány csepp bojtorjángyökérből kivont olajjal, segít a hajszálak regenerálódásában és feléledésében, ugyanakkor hidratáltan, csillogóan és egészségesen tartja a hajat.

5. Sportolj megfelelő módon!

Nem elegendő, ha súlyt emelsz, szaladsz, vagy ha ugyanazokat az aerobic-gyakorlatokat végzed el minden alkalommal, amikor a terembe mész. Kombináld össze ezeket! A napi tornagyakorlatok kombinálása egy hatékony diétával kiegészítve segít a szervezet helyreállításában úgy, hogy minden nap sportolhatsz anélkül, hogy a szervezeted túlterhelt legyen. Egy jó sportprogram aktív életmódot eredményez, és fejleszti az ellenállóképességet.

6. Õrizd meg nyugalmadat!

Ne hagyd, hogy a kis problémák hatással legyenek rád vagy elszomorítsanak! A fontos dolgoknak se engedd meg, hogy lehangoljanak! Mikor rossz hangulatban vagy, hagyd a dolgokat, hogy maguktól történjenek. Ha valaki próbál felbosszantani, ne engedd, hogy nyerjen! Ha pedig akaratlanul bosszant fel, miért nyugtalankodnál? A bosszankodás nem tesz jót.

7. Pihenj eleget!

Állj meg kicsit és lazíts. Élvezd és értékeld az életet – pihenj, elmélkedj és szemléld a körülötted levő világot! Akkor is, ha ezek a dolgok nem hosszabbítják meg életed, mi értelme van hosszú és egészséges életet élni, ha nem tudod élvezni?

Tedd azt, ami boldoggá tesz!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search