5 kreatív Apák napi ajándék ötlet

 In Kreatív ötletek kicsiknek, nagyoknak, Ünnepek és szokások

Némi kreativitással igazán emlékezetessé tehető az Apák napját. Összeválogattunk néhány apák napi kreatív ötletet, amely segítségével gyermekünk megható és szívmelengető perceket okozhat Apukája számára.

1. Papír, rajzeszköz, olló, gumi vagy bármilyen madzag segítségével egy igazán alkalomhoz illő, személyre szabott nyakkendő készíthető:

papír nyakkendő Apák napjára

2. Te vagy a Én Hősöm! – felirattal és a gyermek(ek) láb és festékes kézlenyomatával készíthetünk egy kedves lapot/kártyát.

hős kártya - Apák napjára

3. A gyerkőcök kézlenyomatával és egy alá festett fatörzzsel, ágakkal kreálhatunk egy különleges, fél családfát, majd be is kereteztethetjük.

családfa Apák napjára

4. “Szeretlek” kártyák készíthetők kemény, színes lap, olló, papírlyukasztó, filc segítségével. A kártyákra a gyerekek felírhatják – ha még nem tudnak írni, lediktálhatják -, hogy mit szeretnek Apában. Pl.: mindig meghallgatsz; a nap legjobb része, amikor a szőnyegen esténként legózunk; te vagy a legjobb barátom; nekem van a legerősebb Apukám; köszönöm, hogy megtanítottál focizni stb. A kártyákat a lyukakkal felfűzhetjük egy kulcstartóra.

Szeretlek kártyák Apák napjára

5. Vegyük meg Apa kedvenc édességét, és készítsenek rá egyedi, Apák napi csomagolást a gyerekek. A feliratot például kirakhatjuk konfettiből, vagy házi konfettiből (amit színes papírból készítünk lyukasztóval).

Apák napi csokiborító

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Apa és lányaHalloween ünnep ideje, eredete, hagyományai