10 perc önmagadért: sminkelés

 In Egészség és életmód

Áldozz legalább tíz percet arra, hogy sugárzóan mutass, mikor kilépsz az otthon kényelméből. Íme, hogy használhatod fel hatékonyan az időt szépségápolásra:

Első-második perc: Használd az ujjaid vagy egy szivacsot az alapozókrém alkalmazásához. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik a neked megfelelő árnyalat, konzultálj a kozmetikai részlegen felelős személlyel.

Harmadik-negyedik perc: Ha vörös foltok vannak arcodon, próbálj ki egy folt rejtegetőt. Ezáltal eltávolítod a sötét színű és vörös foltokat az arcodról. A megfelelő hatás érdekében, válasz egy halványabb árnyalatot, a krémes változatot ujjal is lehet alkalmazni.

Ötödik perc: Rendezd el szemöldöködet. Carreiro sminkművész szerint egy rendezettebb look érdekében vágj ki a szemöldök végeiből, és használj szemöldökkefét.

 

10_perc_omnagadert_sminkeles
Sminkelés 10 perc alatt

 

Hatodik perc: Egy semleges színű árnyék a szemnél, finom vibrálással, kihangsúlyozza szemeid értékét. A természetes look érdekében használj egy kefét.

Hetedik-nyolcadik perc: Görbítsd be szempilláidat. Alkalmazz két réteg fekete szempillafestéket, és használj szempillagörbítő készüléket. Ha szőke vagy aranybarna hajad van, használj barna szempillafestéket a természetes megjelenésért.

Kilencedik perc:
Arcpúderként használj korall (sárga, rózsaszín) púdert. Az arcpúdert alkalmazd az arccsont alatt, a színt pedig majdnem a homlokig.

Tizedik perc: Alkalmazz egy hidratáló és világos színű ajakbalzsamot.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search