Utazzunk az oszi szünetben!

 In Szabadidő, kultúra és szórakozás

Sokan nem szeretnek nyáron nyaralni, mivel a hőség ilyenkor a legnagyobb, s ezzel együtt a tömeg is egy olyan faktor, amivel számolni kell ezekben a hónapokban. Egy All Inclusive út remek dolog, de ha 10 percet kell sorbanállni az ingyen fagyiért, vagy egy palacsintáért a szállodában, akkor az picit beárnyékolja a felhőtlennek ígérkező üdülést.

Erre természetesen az utazásszervezők is gondoltak, hiszen ajánlataik közt rengeteg olyan út szerepel, melyeket az utószezonra, egészen pontosan a magyar iskolák őszi szünidejére időzítettek! Idén október 29. és november 4. közt kapnak a nebulók egy szusszanásnyi pihenőt, melyet nem csak a tömeg elkerülése miatt ajánlatos egy családi vakációra felhasználni!

Októberben a közkedvelt egyiptomi nyaralóhelyeken napi 10 óra napsütés várja az odalátogatókat, a nappali hőmérséklet 29 fok körül alakul, és a tenger sem igen hűl 26 fok alá! Bármilyen szemszögből is vizsgáljuk ezeket a számokat, ez bizony strandidőnek abszolút optimális, ám közben a gyerekek sem lesznek olyan nyűgösek, mint a túlzott hőségben.

Mindamellett fontos megjegyezni, hogy az árak a főszezonhoz képest jóval mérsékeltebbek, mindezt úgy, hogy a szállodák ugyanolyan színvonalon szolgáltatnak, mint a legforróbb nyári hónapokban. Ennél fogva kitűnik, hogy iskoláskorú gyerekekkel bizony sokkal ideálisabb ősszel nekivágni az egyiptomi utazásoknak, mint nyáron.

 

invia
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search