Szeressük az ünnepet, ünnepeljük a szeretetet Budaörsön a Mikulással!

 In Programok, események

A felajánlásokat mindenki részéről várják, hiszen a Központ olyan családokat segít vele közvetlenül, akiknek elképzelhető, ez lesz az egyetlen ajándék idén a fa alatt. Az adományok átadásáért még az Igazi Finn Mikulás is eljön Budaörsre fő Manójával, hogy segíthessen.

Ahogy Király Ignáctól, a budaörsi Kika áruház igazgatójától megtudhattuk, azért döntöttek a mellett, hogy ez évi Mikulás Hétvégéjüket a jótékonyság mellé állítják, mert az áruház maximálisan a családok életének megkönnyítésén fáradozik egész évben. “Számunkra rendkívül fontos, hogy ne “csak” egy lakberendezési áruház legyünk az emberek szemében. Értéket képviselünk, szeretnénk tevőlegesen részt venni és jobbítani a gyerekek, szülők, minden ember életében. A Budaörsi Esély Szociális Társulás Szociális és Gyermekjóléti Központ egy olyan szervezet, amely évek óta küzd a már-már reményt vesztett családok életének könnyítésén. Ehhez a hétvégén így mi is hozzá tudunk járulni“- hallhattuk az igazgató urat.

A gyermekjóléti központ intézményvezetője, Károly Katalin rendkívül meghatódott a Kika megkeresésén, amely kapcsolat Budaörs Önkormányzatának segítségével jött létre. “Elmondani sem tudom, mennyit jelent ez a mi és az általunk támogatott családok életében. Azért vagyunk nagyon hálásak az áruháznak, és minden leendő felajánlónak, mert olyan gyerekekhez tudjuk eljuttatni őket, lekövethető módon, akiknek valóban nem biztos, hogy más egyáltalán lesz a karácsonyfájuk alatt” – mondta Katalin. Mint megtudtuk, az intézmény Budaörs, Pusztazámor és Sóskút rászoruló családjain tud célzottan segíteni, az ottani nehéz helyzetbe került gyermekes családok életét igyekeznek megkönnyíteni (honlapcímük elérhető: http://bttszgysz.hu/).

 

joulupukki-mikulas
Joulupukki, az Igazi Finn Mikulás

 

A hétvége valódi különlegessége lesz, hogy december 8-án 10.30-11.30-ig Joulupukki, az Igazi Finn Mikulás és fő Manója is eljön, hogy segíthessen a családokon, az Intersport mint a hétvége egyik fő támogatója jóvoltából, a sportáruház előtt, annak saját színpadán. Ugyanaznap 15 órától az Alma Együttes élő koncertjét is meghallgathatjuk a Kika belső színpadán. A hétvégén a Csodák Palotája újabb Fizika Show-kkal kápráztat el minket, valamint a hétvége állandó programjai: lufihajtogatás és arcfestés az étterem melletti gyerekjátszónál. Kézműves foglalkozás (karácsonyi díszek készítése), tombola – értékes nyereményekért-, Intersport-KIKA 5 próba mindkét áruház területén elhelyezett pontokkal, mindkét nap 13.30-kor mese kvíz a gyerekeknek a Kika színpadán, Xbox-Kinect sarok a Microsoft jóvoltából. A két nap attól válik még varázslatosabbá, hogy a gyerekek elhozhatják a Kika karácsonyfájára a kívánságaikat, majd miután feltűzték őket a fára, a Kika Mikulásával személyesen is megbeszélhetik, mit és miért szeretnének Karácsonyra.

 

alma-egyuttes
Alma Együttes

 

A hétvége fellépői: Alma Együttes, Csodák Palotája, Starlight Dance Company, BlackTime Tánciskola, Energy Dance Stúdió, Kiss László gitárművész és Kissné Matkó Gabriella karácsonyi műsora, Frutti Tánc és Sport Egyesület, Music Live kórus karácsonyi melódiákkal, Musztáng SE. Ha frissítőre vágyunk, a Pölöskei Szörp gondoskodik az Ízek Élményéről.

A programokról bővebben itt tájékozódhatunk: http://www.kika.com/hu/aktualis-564/aktualis/. Segítsünk a budaörsi Kikával együtt a rászoruló gyermekeken, családokon 2013. december 7-8-án!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search