Rénszarvasok énekelnek a Savoya Parkban

 In Közérdekű információk, hírek

Hogy miért éppen december 3-án jön a Télapó? Rénszarvasaival és krampuszaival közösen kiszámolta, hogy ha szombati napon érkezik, akkor sokkal több gyerekkel találkozhat, és több finomságot tud szétosztani köztük. Ráadásul beszélgetésre is több idő jut, mert szombaton mindenki egy kicsit jobban ráér, mint a zsúfolt hétköznapokon. Titokban arra számít, hogy vele együtt érkezik az első hó is.

A Mikulással egy időben, 11 órakor toppannak be a daloló szarvasok, és félórás műsort adnak. Õk a csepeli Kromaticanto Kórus tagjai, és rénszarvas jelmezben énekelnek örömteli dalokat kicsiknek és nagyoknak. A rénszarvas kórus szoros barátságban van a Mikulással, aki civilben a csepeli alapfokú művészeti iskola igazgatója. Ígéri, hogy mindenkinek jut édesség, egy kedves szó, két krampusza pedig senkit sem fog megdorgálni.

A családi nap része lesz a kézműves foglalkozás is. Aki kedvet érez, készíthet papírangyalkát és papírmikulást, sodorhat ajándékba krampuszfarkat, és alkothat téli képet fekete kartonra.

Szeretettel várnak mindenkit, aki találkozni szeretne a Mikulással, szereti az édességet, a hangulatos dalokat, és a téli, ünnepi forgatagot.

További információ: www.savoyapark.hu


renszarvaskorus
A Rénszarvaskórus
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search