PlayKID Mikulás hétvége

 In Programok, események

A PlayKID Mikulás hétvége célja, hogy színvonalas és szórakoztató programot kínáljon a családoknak december elején, Budapest egyik központi helyszínén, a Millenárison. Ez egy minden ízében igényes, érdekes és szórakoztató rendezvény. Változatos program- és zenei felhozatalával felejthetetlen élményt nyújt, a legkisebbektől a legidősebbekig, hiszen a szülőket is rengeteg hasznos és érdekes programlehetőséggel várjuk.

A gyermekek találkozhatnak a Mikulással, a koncert- és bábszínházi előadásokon vehetnek részt, ügyességüket kézműves programokon próbálhatják  ki, segítségünkkel megismerkedhetnek a számítástechnika és a játékkonzolok hasznos és fejlesztő tulajdonságaival is.

A rendezvény időpontja: 2014. december 6-7.

Helyszín: Millenáris D épület, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.

Nyitva tartás: 10:00 – 19:00 óráig

Jegy információk:

– Egy napos belépő: 1000Ft
– Két napra érvényes belépő: 1500Ft

A rendezvényre jegyek elővételben a http://jegy.meex.hu/playkid-jegy.php és http://www.eventim.hu/hu/jegyek/playkid-mikulas-hetvege-budapest-millenaris-park-378608/event.html oldalakon, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen kaphatóak.

 

Megközelítés:

A Millenáris a Moszkva tér és a Széna tér csomópontjától száz méterre, a Marczibányi tér, és a Mammut bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található, így gyalog is könnyen elérhető.

Tömegközlekedéssel a Moszkva tér felől, amely megközelíthető:

  • villamossal: 4, 6, 18, 59, 61;
  • autóbusszal: 5, 16, 22, 28, 102, 128, 149, 155, 156
  • metróval: 2-es (piros)

A Széna tér felől, amely megközelíthető:

  • villamossal: 4, 6;
  • távolsági busszal
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

tesz_vesz_muzsika