Művészetek Völgye 2014 – programajánló

 In Programok, események

A 23 éves múlttal bíró összművészeti  rendezvény helyszínéül 3 Balaton-felvidéki település szolgál: Kapolcs, Vigántpetend, Taliándörögd. A gyönyörű helyszín, a fesztivál sokszínűsége önmagában is csalogató.  A gyerekprogramok, játszóház pedig az egész család számára vonzóvá teszi a  július 25-től augusztus 3-ig zajló fesztivált.

A 10 napos rendezvény szervezői 53 helyszínen,  1500 fellépő közreműködésével, kb. 1000 programmal várják az érdeklődőket.

Művészetek Völgye - gyermekprogramokAmi a gyerekeket illeti – gyermekprogramok

A Művészetek Völgye nem csak a felnőttek kulturális feltöltődését szolgáló hely. A fesztivál kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt kínál szellemi, érzelmi impulzust, töltést: színvonalas gyerekkoncertek, színházi előadások, kreatív foglalkozások, játszóház várja a gyermekeket. A gyerekekkel örül, zenél, játszik és mesél Palya Bea, Lackfi János, a Paprika Jancsi Bábszínház, Berecz András, a Kolibri Színház, Gryllus Vilmos és Gryllus Dániel, a Kaláka, Varró Dani, a Te Rajzolsz, Én Varrok Egyesület, a Kereplő Családi Színház és még sokan mások.

Ízelítő a program kínálatból:

  • július 29., kedd 10:30 Tititá gyerekkoncert
  • július 31., csütörtök 10:30 Ági Szalóki és Fenyvesi Márton – Körforgás
  • augusztus 1., 10:30 Altatok – Palya Bea koncert
  • augusztus 2., 9:30 BailaVidrum – mesés erdőben tekergés
  • augusztus 2., 10:30 Kuruttyoló békakirály Tarján Veronika és Mogyoró Kornél előadása
  • augusztus 2,. szombat 17 óra Rév Fülöp, lovaglegény nyomában – Jeney Zoltánnal népszerű hőse nyomába eredünk (interaktív játék kicsiknek és nagyoknak)

Felnőttek figyelmébe

Művészetek Völgye - programokMi vár az igazán nagyokra?  Komoly-, jazz-, nép- és világzenei koncertek, színházi előadások, irodalmi estek és délutánok, stand-up és slam poetry előadások, startupper helyek, könyvbemutatók , performanszok, filmvetítések, zenés erdei séták, fazekas- és keramikus-találkozó, környezetvédelmi és természetvédelmi programok, mesterségek bemutatása, kiállítások.

Az országos szinten egyedülálló értékőrző és értékteremtő rendezvény rendkívül sokszínű. A 1500 közreműködőből csak néhány név kedvcsinálónak: Anna And The Barbies, Barabás Lőrinc, Blue sPot, Boggie, Club des Belugas, Erik Truffaz, Ferenczi György, Finy Petra, Harcsa Veronika, Ivan and the Parazol, Kaláka, Kolibri Színház, Lackfi János, Little G. Weevil, Lovasi András, Magashegyi Underground, Mary Popkids, Momentán Társulat, Palya Bea, PASO, Radványi Balázs, Rájátszás, Sebestyén Márta, Sebő, Sena, Slam poetry, Smárton Trió, Snétberger Ferenc, Varró Dániel.

További infó:

Jegyvásárlás (Figyelem! Mobilon lehetőség van kedvezményes jegyvásárlásra a rendezvény végéig.)
Művészetek Völgye – programok részletesen

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Visegrádi PalotajátékokOlvasás Világnapja 2014