Országos Kisállat- és Növényvásár – programajánló

 In Programok, események

Idén is megrendezik a Városligetben az Országos Kisállat- és Növényvásárt. Az október 18-19-ei hétvégén ismét izgalmas, gyerekek és az egész család számára érdekes paradicsommá változik a Petőfi Csarnok. Délelőtt 10 órától este 6-ig várják az érdeklődőket a szervezők.

Mire lehet számítani? Lesznek például hörcsögök, tengerimalacok, törpekecske,  ásványok, sündisznók, kaktuszok, papagájok, díszhalak, teknősök, óriás csigák, lepkék, madárpókok, kígyók, kaméleonok, rágcsálók, görények, galambok,  törpenyulak,  bonsai, vízinövények, orchideák. S ha ez még nem lenne elég a Minnesotai törpemalac-show, a trópusi hüllő-bemutató, a (vasárnapi) tengerimalac szépségverseny, az ingyenes játszóház, az arcfestés, a kézműves foglalkozások és az állatsimogató egészen biztosan elvarázsolják majd a kicsiket és a nagyobbakat is.

Természetesen a vásáron kapható növények, állatok gondozásához, tartásához szükséges eledelek, felszerelések is megvásárolhatók a rendezvényen. Fontos, hogy ingyenes állatorvosi szaktanácsadás is várja a vendégeket.

Otthont az árva állatoknak!

Továbbra is kiemelt szerepet kapnak a rendezvényen a gazdátlan állatok. A szervezők remélik, sok kutya és macska talál gazdira a vásáron, illetve akik befogadni nem tudnak, azok adományaikkal (étel, felszerelés, pokróc stb.) segítenek az állatokon.

Belépőjegyek: felnőtt 1.000 Ft, gyerek 500 Ft (5 -14 éves korig)

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Család és karrier? - programajánlóLelkes ásványbörze