Könyvajánló gyerekeknek: Tündérkerti mese és Égbol pottyant boldogság

 In Szabadidő, kultúra és szórakozás

Égből pottyant boldogság

Kicsi gyerekeknek szóló kedves befogadó mese egy gerlepárról, akik fészkébe belepottyan egy rigótojás. A tojásból kibújó fióka, Pelyheske új otthonra lel náluk. Az illusztrációt Pál Rita grafikus készítette, aki az első pillanatban átérezte a mese mondanivalóját. Csodálatos színei és állatkái elvarázsolnak, gyönyörű rajzai életre keltik a mesét és a szereplőket. Kérésre szívesen dedikálom.

A könyv paraméterei: 15,5 cm x 15,5 cm, keménykötésű, 36 oldalas

A könyvet 1490 Ft-os áron vásárolhatod meg.

http://www.orokmesek.hu/

 

egbol_pottyant_boldogsag

 

 


 

Tündérkerti mese

A Tündérkerti mese egy Tündérpár és egy embergyerek egymásra találásáról szól, s míg az Égből pottyant boldogság kicsi gyerekeknek mesél a különleges „hazaérkezésről”, a Tündérmese már felvet fontos kérdéseket az örökbefogadással kapcsolatban.

Liliána, akit “egy fehérruhás lány” bíz a Tündérpár gondjaira, már kérdez. Õt foglalkoztatja már saját kis története, és megfogalmazza első kérdéseit. Szívszerinti anyukája, Szilla pedig őszintén és egyszerűen felel a kérdésekre, segítve ezzel Lilikének abban, hogy feldolgozza  az őt ért veszteséget. A Tündérkerti mesét nagyobbacskáknak ajánlom, olyan korúaknak, akiknek már vannak kérdései érkezésükről, családba kerülésükről.

A könyv paraméterei: 21cm  x 21 cm, keménykötésű, 36 oldalas.

A könyvet 1890 Ft-os áron vásárolhatod meg.

http://www.orokmesek.hu/

 

tunderkerti_mese


Recommended Posts

Start typing and press Enter to search