Indul a Pagony fotópályázata – “Szutyoksárik és Szutyokmarcik”

 In Közérdekű információk, hírek

A lelkes pályázóknak nincs más dolga, mint megkeresni a tavalyi év legviccesebben szutykos, piszkos és maszatos fotóját a család kisebb tagjairól és feltölteni a kiadó honlapján létrehozott galériába, a http://www.pagony.hu/szutyoksari-fotopalyazat aloldalra, 2012. január 12 – február 2. között.

A 2011-es év lezárult, itt az alkalom, hogy nosztalgiázzunk kicsit, elővegyük a fiókban titokban megbújó családi fotókat, melyek egyszerre szórakoztatják és nevetésre ingerlik a teljes rokonságot, valamint a baráti kört. A Pagony most ezekre a rejtett kincsekre kíváncsi: mindenki megmutathatja, milyen egy hamisítatlan születésnapi tortamaszatolásait, önfeledt homokozói sarazás vagy éppen az év végi családi összejövetelek adta közös habzsolás.

 

Szutyoksáriról, aki a fotópályázatot ihlette

Hogy miért pont Szutyoksári? Mert nála eredetibb, szórakoztatóbb csínytevőt még nem hordott hátán a Föld. Pillanatok alatt képes festékkel összekenni magát, levágatni kopaszra a haját és mosóporhabbal elárasztani az egész utcát. Anne M. G. Schmidt és Fiep Westendorp: Szutyoksári című könyve kivételes olvasmányt kínál az egész családnak – kacag rajta a legkisebb és jót mulat a dédi is.

 

A fotópályázat feltételei egyszerűek:

? a fénykép szereplője/szereplői legyenek 14 év alattiak, és legalább annyira szutykosak és piszkosak, mint Szutyoksári,

? egy szülő legfeljebb három fényképpel pályázhat,

? a fotókat 2012. január 12. és február 2. között várjuk,

? a kiválasztott fotót a Pozsonyi Pagony Kiadó honlapján létrehozott galériába http://www.pagony.hu/szutyoksari-fotopalyazat aloldalra lehet feltölteni!

A feltöltött képek közül a Pagony csapata választja ki a legviccesebbet, legeredetibbet, a nyeremény pedig egy-egy Pagony könyvutalvány.

 

És a ráadás: “szutykos” családi program és díjátadó

A Szutyoksárik és Szutyokmarcik elnevezésű pályázat megkoronázásaként február 4-én, szombaton, délelőtt 11 órától a Pozsonyi Pagony izgalmas és mozgalmas programra invitálja a családokat a Sárkányos Könyvtárba. Kézműveskedés, a Szutyoksári című könyv bemutatója, a fotópályázatra feltöltött képekből készített montázs, maszatolás, a kötetből válogatott mesék felolvasása, és sok egyéb várja az érdeklődőket.

 

szutyoksari_borito_rgb pagony_logo
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search