Aviva torna – a hormonális eredetű betegségek természetes megoldása

 In Meddőség

Aviva torna

Élete során csaknem mindenki tapasztal hormonális eredetű kellemetlenséget, betegséget önmagán vagy szűk családján belül. Ezekkel nagyon sokszor megpróbálunk fogat összeszorítva együtt élni, orvoshoz csak akkor fordulunk, ha már nagy a baj. Ezt a rossz szokásunkat igyekszik felszámolni egy mosonmagyaróvári mozgásstúdió, ahol most a hormonális problémák legjobb ellenszerének tartott Aviva népszerűsítésére kampányt indított a stúdió vezetője.

Az étkezési szokások által nem indokolt súlyfelesleg, a változó kori tünetek, a nőknél havonta jelentkező görcsös fájdalom, férfiaknál a prosztatabántalmak, az inkontinencia velejárói mind azok közé a tünetek közé sorolható, melyekkel úgy igyekszünk együtt élni, hogy nem is tudjuk, milyen könnyen segíthetnénk önmagunkon. A felsorolt problémák eredete mind hormonális, ezáltal egyetlen módszerrel mindegyiket megszüntethetnénk, feltéve, hogy ismerjük az Avivát.

„Az Aviva egy olyan nem túl megerőltető, zenére végzett, 30 perces jópofa torna, mely természetes úton, gyógyszerek és műtét nélkül segít rendezni a hormonháztartást, így minden ebből eredő problémára is megoldás nyújt.”- mondta el Varga Lászlóné Ági, Aviva oktató, a módszer elkötelezett híve. „A mindennapi munkám során azt tapasztalom, hogy a legtöbben bármit megtennének a hormonális eredetű tüneteik enyhítésére, de nem tudják, hogy hová forduljanak. A kisebb fájdalmakat elviselik, szakértő segítséget pedig csak akkor kérnek, ha már nagy a baj. A legnépszerűbb közösségi portálon indított kampányommal az Avivára, mint alternatívára szeretném felhívni a figyelmet. Lehetőséget kínálok, hogy a jelentkezők közül valaki ingyenesen próbálhassa ki a módszert, a többiek pedig az ő „szemüvegén és tapasztalatain keresztül” ismerkedhessenek meg közelebbről a tornával.”

Az Aviva mellett több orvos is letette már a voksát, számos esetben ők ajánlják a betegeknek, akik már néhány alkalom után elkezdik megtapasztalni a módszer pozitív, gyógyító mechanizmusait.

A módszer ajánlólevele az a 200 csemete is, akik a Mosonmagyaróváron Avivázó, orvosilag meddőnek nyilvánított párok gyermekeként született az elmúlt négy év során.

Hormonális gondok esetén talán érdemes először a gyógyszerek helyett a természet felé fordulni, és kipróbálni egy olyan módszert, amely testünk öngyógyító folyamatait indítja be, kíméletesen, mellékhatások nélkül.

További információk a Sziluett Mozgásstúdió honlapján: www.sziluettstudio.hu

Recent Posts

Start typing and press Enter to search