21. Bayer- UNEP Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzpályázat kiírása “Természetbarát Közösségek” témában

 In Közérdekű információk, hírek

A nevezés ingyenes. A pályázat győztese részt vehet a TUNZA Nemzetközi Gyermekkonferencián, továbbá pénznyereményben és egyéb nyereményekben részesül.

 

Pályázati feltételek:

? A pályázaton olyan gyermekek vehetnek részt, akik 2012. június 15-éig (Környezetvédelmi Világnap) betöltik 6. életévüket, de 14 évesnél nem idősebbek.

? A festmény hátsó oldalán jól olvashatóan, nemzetközi formátumban fel kell tüntetni az alkotó teljes nevét (name: keresztnév majd vezetéknév nyomtatott betűkkel), korát (date of birth: születési nap, számmal a hónap és az év), a pályázó nemét (gender: male-férfi, female-nő) és teljes címét (adress: majd a cím), valamint telefonszámát (telephone: pályázó vagy szülő telefonszáma +36 – körzetszám vagy mobil előhívószám – telefonszám) és e-mail (e-mail) címét. A festmények A4-es vagy A3-as méretű papírra készülhetnek.

? A festmények elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (zsírkréta, színes ceruza, vízfesték stb.), az eredeti példányt szükséges beküldeni. Elektronikus formában leadott pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni!

? Konkrét személyeket, szervezetet vagy márkanevet tartalmazó képeket szintén nem fogadunk el, továbbá a képeken nem szerepelhetnek feliratok, magyarázatok.

 

A pályamunkák leadási határideje 2012. február 15., a leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.

Kérjük, a pályamunkákat küldjék a következő címre: United Nations Environmental Programme (UNEP), Regional Office for Europe, International Environment House, 11-13 Chemin des Anémons, 1219 Châtelaine-Genf, Switzerland

 

A gyermekrajzpályázat a Bayer és az UNEP közös projektje, amelyről bővebb információ a következő oldalakon olvasható:

www.bayerhungaria.hu/gyermekrajzpalyazat

www.unep.org/tunza/children

www.unep.bayer.com

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search