Álmaim gyerekszobája – rajzpályázat

 In Programok, események

Közeledvén a Gyermeknaphoz az egyik budapesti lakberendezési áruház különleges rajzpályázatot hirdetett „Álmaim gyerekszobája” címmel a XIII., IV., VI., VII. és XIV. kerületi óvodák részére, ezzel is támogatva a gyermeki önkifejezés, tehetség kibontakozását.

A gyerekek május 5-ig küldhetik/vihetik be 3 korosztályban rajzaikat a Kika áruházba, amelyeket az egyik legnépszerűbb gyermekcsatornával, a Minimax-szal közös május-köszöntő Családi Hétvégéjén május 10-11-én 10.00-18.00-ig ki is állít, május 11-én pedig a győzteseket is kihirdeti!

A kiállítás mellett számos program, többek között ingyenes lufihajtogatás és arcfestés, kézműves foglalkozás („A kedvenc Minimax-mesém” rajzversennyel), X-box játékok (Konzolvilág jóvoltából), óriás társasjáték (Tarzan Park felajánlásából) és Mese Kvíz, valamint élőben Picicica és Macikutya várja a gyerekeket.

Május 10-én, szombaton 15.30-tól Vig Balázs, a Három bajusz gazdát keres c. mesekönyv szerzője interaktív meseelőadásával, majd a Csodák Palotája Fizika Show-ja kápráztatja el a látogatókat. Május 11-én, vasárnap 16.00-tól a nap fő fellépője a népszerű Buborék Együttes lesz. A hétvége további fellépői: Meteor Dance TSE, Csepp Színház és Színitanoda, Lendület Táncklub, Tanod’ art Művészeti Zenés és Színházi Műhely.

Több kiállítóval is találkozhatunk a helyszínen, mint például a Pölöskei Szörp, Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsborok, Kürcsi Kürtöskalács, Mokos Családi Pincészet, Tibi Méz, Piros Kockás, Csíkos Lekvár, Agria Kézműves Sajtműhely. Az esemény támogatói: Ecocentrum, Minimax, Spektrum Home.

A hétvége fő eseménye természetesen a beérkezett óvodások rajzaiból kiválasztott győztesek kihirdetése lesz, akik értékes jutalmaikat a helyszínen vehetik majd át. Vár minden kedves családot, a gyermeki tehetséget pártoló látogatót a budapesti lakberendezési áruház Májusköszöntő Családi Hétvégéjén május 10-11-én!

Bővebb információ a hétvége kapcsán itt érhető el: http://www.kika.com/hu/aktualis

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Születés hete 2014ARC pályázat - Zsűri